| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sex s frendom/frendicom u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: logers mislim da s legicom treba, bez ikakvih osjećaja,samo se istresti dobro,oboje zadovoljeni,opušteni.... ... |
| | #43 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex s frendom/frendicom Citat:
Da nisam u vezi, a dođe mi vjerojatno bi. | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex s frendom/frendicom mislim da je to jako tricky situacija kasnije pocnu kopkati neke stvari...mozda bi mogli imati nesto vise, pa neki i prohodaju i onda postanu kao pas i macka, izgube dobro prijateljstvo itd. dovje ljudi mogu biti super prijatelji ali zivot zajednicki je nesto sasvim drugo mada da sam solo vjerovatno bi i ja pristao ![]()
__________________ |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex s frendom/frendicom Ma ako na pocetku i jedna i druga strana iskreno kazu sto zele i osjecaju onda nema problema...Ako se sloze da je to samo sex i bit ce samo sex...A ako nije onda ako su iskreni znat ce sto im je cinit ili ne... Ja sam imala takvo prijateljstvo koje je s moje strane imalo emotivnu pozadinu na visoj razini i iskreno sam to priznala...Danas i dalje jesmo prijatelji, mozda i nesto vise nekad...Tko zna...Ali zahvaljujuci iskrenosti uzivam u prijateljstvu, a ostalo dobro doslo ako dodje,a ako ne isto dobro...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: frendomfrendicom, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:22.

pusa