Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sex s robotom u Društvo forumu; Seks s robotom prevara? Roboti o kojima se priča, koji su namijenjeni uveseljavanju muškaraca i žena, a pritom vam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-07-08, 15:03   #1 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,241
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Sex s robotom

Seks s robotom prevara?
Roboti o kojima se priča, koji su namijenjeni uveseljavanju muškaraca i žena, a pritom vam neće slomiti srce, ukazuju na jedno – skoro pojavljivanje robota-prostitutki. Anketa!

Ema je žena-robot namijenjena usamljenim muškarcima i uskoro će se pojaviti na tržištu, a tu su još i robotica Lisa, savršena žena koja kuha, čisti, masira i, naravno, šuti...

Sve ove novotarije u svijetu tehnologije samo nam govore da bi se uskoro na tržištu mogli pojaviti i roboti-prostitutke, a samim time pokreće se i pitanje je li seks s robotom prevara?

Ovo je vrlo diskutabilno i zato se treba dobro pripremiti prije nego budućnost pokuca na vrata.

Seks s robotom nije prevara.

Argumenti: Robot-prostitutka je samo mašina, i zato je seks s jednim takvim robotom kao i upotreba vibratora. Od takvog odnosa se ne možete zaraziti spolno prenosivim bolestima niti se možete emocionalno vezati. Žene bi trebale biti sretne što je u pitanju robot, a ne žena od krvi i mesa.

No, prije nego donesete zaključak pročitajte i neke druge argumente!

Seks s robotom je prevara.

Argumenti: S uznapredovalom tehnologijom seks s robotom-prostitutkom je vrlo sličan pravom varanju. U pitanju je vođenje ljubavi s drugom ženom i to sa svrhom i namjerom. A što ako netko poželi kupiti takvog robota i imati ga kod kuće? Tanka je linija između robota-prostitutke i robota-djevojke.

Prije nego odgovorite na pitanje iz naslova, promislite i odgovorite i na bonus pitanja: Što ako robot-prostitutka nalikuje nekoj stvarnoj osobi koju poznajete? I biste li dopustili da vaša cura posjeti robota-žigola?

Je li seks s robotom-prostitutkom prevara?

Da, seks s ženom-robotom je prevara kao i seks za ženom-ženom

Nije prevara, seks s robotom-ženom je kao i seks s tosterom

evo prenosim sa Net.hr pa da čujem vaše mišljenje
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 3953_620_0_noseskrid.jpg (60.1 KB, 22 pogleda)
Tip Fajla: jpg dolls3.jpg (153.4 KB, 10 pogleda)
Tip Fajla: jpg forbbimag03.jpg (148.3 KB, 10 pogleda)
Tip Fajla: jpg japanese-sex-robot-790079.jpg (27.0 KB, 13 pogleda)
Tip Fajla: jpg robot.jpg (21.0 KB, 8 pogleda)
Tip Fajla: jpg robots007.jpg (64.1 KB, 8 pogleda)
Tip Fajla: jpg sorayama10.jpg (39.8 KB, 9 pogleda)
Tip Fajla: jpg Tina_Robot_girl.jpg (75.9 KB, 15 pogleda)
Tip Fajla: jpg womanrobotCOR_450x350.jpg (31.6 KB, 66 pogleda)
Tip Fajla: jpg number6.jpg (80.5 KB, 8 pogleda)
Tip Fajla: jpg pris.jpg (8.0 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg westworld.jpg (12.4 KB, 9 pogleda)
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......

Zadnji Uredio pharaoh : 05-07-08 u 15:10.
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 15:30   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,304
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml
Re: Sex s robotom

Meni to sve djeluje bezosječajno, hladno i tupavo...

Ja si ne bih mogla zamisliti da imam odnos sa robotom...

A da li je prevara?

A jel prevara ako se netko zadovolji sa llutkom na napuhavanje? Doduše, ona je samo lutka koja ništa ne može, niti nije slična robotu - ženi.

Svejedno, mislim da nema šta raditi robot - žena u kući, ako je u kući prava žena od krvi i mesa. Nitko ne može zamjeniti ženu/muškarca pogotovu ne robot. Nitno ne može zamjeniti tu toplinu, dodire, misli i nadasve osječaje koje robot nema...

Moje mišljenje...

Watch it out!!!
dadyml je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 15:31   #3 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,532
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Sta bi bilo kad bismo svi imali po jednog takvog robota? Malo ljudi bi verovano trazilo stvarnu vezu sa nekim!
Jos ce te robote tako savrseno napraviti, da nam se posle njih retko koja stvarna osoba moze svideti...

U svakom slucaju, mislim da je to samo jos jedan 'pomak' cija je 'svrha' udaljavanje ljudi jedhih od drugih, stvaranje novod vida 'komunikacije' koji je sve samo ne stvaran; i ovo je sto puta gore od interneta (koji, iako ima svojih prednosti, ljude lisava postepeno komunikacije oci u oci!!!

A da mi partner ima jednu takvu mashinu dok smo u vezi??? Ne znam, bunila bih se, jer sta ce mu to pored mene!
A da li je u pitanju prevara? Ne shvatam to bas tako, ali definitivno bi izazvalo udaljavanje od stvarnog partnera!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 15:40   #4 (permalink)
next best thing

pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

a šta kad neznam ti ili on ste umorni navečer a baš se jednom od vas priprcalo a drugom se neda, šta nije ok da neznam on kaže "ok draga odem upalit Ivy" ili ti "idem si upalit Rogera"
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 15:42   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan

Ne znam meni nije ok

Ja bih onda rekla, ako ti je do prcanja Ivy onda ti ja ne trebam... Ne bih htjela biti druga pa čak i kad je robot u pitanju...

Watch it out!!!
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 15:45   #6 (permalink)
next best thing

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
Ne znam meni nije ok

Ja bih onda rekla, ako ti je do prcanja Ivy onda ti ja ne trebam... Ne bih htjela biti druga pa čak i kad je robot u pitanju...
pa nisi ti druga, prvo je tebe pitao, tebi se neda, pa onda ode kod Ivy.
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 15:46   #7 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,532
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
a šta kad neznam ti ili on ste umorni navečer a baš se jednom od vas priprcalo a drugom se neda, šta nije ok da neznam on kaže "ok draga odem upalit Ivy" ili ti "idem si upalit Rogera"
Da, i onda bi sve cesce palio Ivy, a ja Rogera, prestali bismo spopadati jedno drugo, zasto bi kad vec Ivy ili Roger uvek hoce?!

Ma daj, molim te!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 15:47   #8 (permalink)
Lutka od krvi bez trunke ideje

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,567
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

ma bezveze, al fora su mi one bradavise ka vijci, zategnem ti pradavicu
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 15:48   #9 (permalink)
next best thing

ej al pazi, ne PRIČA ako nećeš.

staviš software koji hoćeš, ako bi pričao o autima, mala zna sve od gume do svjećice pa sve do kitanja limarije
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 15:50   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Pa ja isto ne pričam kad mi se ne da pričati

Naravno da muškarci su recimo "šturi" dosta što se tiče razgovora, ali sve se može dozirati pa tako i razgovor.

Kad mi se šuti šutić ću, kad mi se jebe jebat ću

Nekada mi je najugodnije s dečkom kad šuti...

Watch it out!!!
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: roboti, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113