| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sex s robotom u Društvo forumu; Seks s robotom prevara? Roboti o kojima se priča, koji su namijenjeni uveseljavanju muškaraca i žena, a pritom vam ... |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | Sex s robotom Seks s robotom prevara? Roboti o kojima se priča, koji su namijenjeni uveseljavanju muškaraca i žena, a pritom vam neće slomiti srce, ukazuju na jedno – skoro pojavljivanje robota-prostitutki. Anketa! Ema je žena-robot namijenjena usamljenim muškarcima i uskoro će se pojaviti na tržištu, a tu su još i robotica Lisa, savršena žena koja kuha, čisti, masira i, naravno, šuti... Sve ove novotarije u svijetu tehnologije samo nam govore da bi se uskoro na tržištu mogli pojaviti i roboti-prostitutke, a samim time pokreće se i pitanje je li seks s robotom prevara? Ovo je vrlo diskutabilno i zato se treba dobro pripremiti prije nego budućnost pokuca na vrata. Seks s robotom nije prevara. Argumenti: Robot-prostitutka je samo mašina, i zato je seks s jednim takvim robotom kao i upotreba vibratora. Od takvog odnosa se ne možete zaraziti spolno prenosivim bolestima niti se možete emocionalno vezati. Žene bi trebale biti sretne što je u pitanju robot, a ne žena od krvi i mesa. No, prije nego donesete zaključak pročitajte i neke druge argumente! Seks s robotom je prevara. Argumenti: S uznapredovalom tehnologijom seks s robotom-prostitutkom je vrlo sličan pravom varanju. U pitanju je vođenje ljubavi s drugom ženom i to sa svrhom i namjerom. A što ako netko poželi kupiti takvog robota i imati ga kod kuće? Tanka je linija između robota-prostitutke i robota-djevojke. Prije nego odgovorite na pitanje iz naslova, promislite i odgovorite i na bonus pitanja: Što ako robot-prostitutka nalikuje nekoj stvarnoj osobi koju poznajete? I biste li dopustili da vaša cura posjeti robota-žigola? Je li seks s robotom-prostitutkom prevara? Da, seks s ženom-robotom je prevara kao i seks za ženom-ženom Nije prevara, seks s robotom-ženom je kao i seks s tosterom evo prenosim sa Net.hr pa da čujem vaše mišljenje
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... Zadnji Uredio pharaoh : 05-07-08 u 15:10. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Sex s robotom Meni to sve djeluje bezosječajno, hladno i tupavo... Ja si ne bih mogla zamisliti da imam odnos sa robotom... A da li je prevara? A jel prevara ako se netko zadovolji sa llutkom na napuhavanje? Doduše, ona je samo lutka koja ništa ne može, niti nije slična robotu - ženi. Svejedno, mislim da nema šta raditi robot - žena u kući, ako je u kući prava žena od krvi i mesa. Nitko ne može zamjeniti ženu/muškarca pogotovu ne robot. Nitno ne može zamjeniti tu toplinu, dodire, misli i nadasve osječaje koje robot nema... Moje mišljenje... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex s robotom Sta bi bilo kad bismo svi imali po jednog takvog robota? Malo ljudi bi verovano trazilo stvarnu vezu sa nekim! Jos ce te robote tako savrseno napraviti, da nam se posle njih retko koja stvarna osoba moze svideti... U svakom slucaju, mislim da je to samo jos jedan 'pomak' cija je 'svrha' udaljavanje ljudi jedhih od drugih, stvaranje novod vida 'komunikacije' koji je sve samo ne stvaran; i ovo je sto puta gore od interneta (koji, iako ima svojih prednosti, ljude lisava postepeno komunikacije oci u oci!!! A da mi partner ima jednu takvu mashinu dok smo u vezi??? Ne znam, bunila bih se, jer sta ce mu to pored mene! A da li je u pitanju prevara? Ne shvatam to bas tako, ali definitivno bi izazvalo udaljavanje od stvarnog partnera!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| next best thing | Re: Sex s robotom a šta kad neznam ti ili on ste umorni navečer a baš se jednom od vas priprcalo a drugom se neda, šta nije ok da neznam on kaže "ok draga odem upalit Ivy" ili ti "idem si upalit Rogera"
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| next best thing | Re: Sex s robotom pa nisi ti druga, prvo je tebe pitao, tebi se neda, pa onda ode kod Ivy.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex s robotom Citat:
![]() Ma daj, molim te!
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Sex s robotom ma bezveze, al fora su mi one bradavise ka vijci, zategnem ti pradavicu ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #9 (permalink) |
| next best thing | Re: Sex s robotom ej al pazi, ne PRIČA ako nećeš. ![]() staviš software koji hoćeš, ako bi pričao o autima, mala zna sve od gume do svjećice pa sve do kitanja limarije
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Sex s robotom Pa ja isto ne pričam kad mi se ne da pričati ![]() Naravno da muškarci su recimo "šturi" dosta što se tiče razgovora, ali sve se može dozirati pa tako i razgovor. Kad mi se šuti šutić ću, kad mi se jebe jebat ću ![]() Nekada mi je najugodnije s dečkom kad šuti... |
| | |
![]() |
| Tagovi: roboti, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:29.