| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sex u kolima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: natasasu Veoma rizicno... imala sam opel korsu i veoma je mali tako da sam je sekskovala jednom ... |
| | #61 (permalink) | |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,958
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex u kolima Citat:
u autu.?Jap! Važna je tehnika - tvoja (tj. curina) jer cura je ta, predpostavimo koja je niža od dečka, pa si nemože priuštit mirovanje ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... | |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex u kolima Ma ja sam najbolji u sekiranju u autu!!! Ozbiljno, čim je neka gužva ili mi netko smeta- nasekiram se za čas, čak mi ni žensko ne treba za to! ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex u kolima Hehe, to je onda de luxe sekiranje- to je, kad usporediš sa ostalim sekiranjima, kao seksiranje u troje (iako nisam probao u nikojem obliku- mislim da bi mi peglica bila malo pretijesna za to).
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | Re: Sex u kolima Normalno da je u kuci,stanu bolje!I kad se imas gdje okupati,sex u kadi,pod tusem,na krevetu i na ostalom pokucstvu... Ali i u autu se da odraditi jako dobro! Treba bit mastovit,probati,vjezbati jer znanje se stice vjezbom! Kad vecina to radi na prednjem sjedalu,a to je najgori polozaj,nije ni cudo da im se nesvidja!![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: kolima, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako nazvati psa? | eowyn | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 02-11-05 23:48 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:56.

u autu.?

) cijeli dan...