| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi sexi bez zuba u Društvo forumu; eva... |
| | #56 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: sexi bez zuba NIJE ZA MLAĐE OD 18 I ZA ONE KOJI NEVOLE DEVOJKE BEZ ZUBA Nemati zube nije zarazna bolest. To ne prelazi na vas. Mislim da devojka ako nema zube ne znaci da ne zasluzuje ljubav i poljupce. Prematati stare i nemocne u domovima veoma je tezak posao. U nemackoj je to jako dobro placeno. Gnojne rane, popucane vene koje se gnoje. Neugodan smrad koji se širi prostorijom. Svi oni zasluzuje paznju i njegu. Ako devojka ima "groblje" u ustima ne znaci da se jebe kao mrtva baba. Moze da bude jednako vatrena. Čak štoviše ima prednost da ne iritira glavicu oštrim vrhovima zuba. Pred jutro ponekad, kada se vraćam kući sa posla, volim da navratim u birtiju. To su birtije za obične lokere što piju kao đukele. Rano otvorene birtije za teške fizičke radnike. Otvaraju ih čistačice i toče prve pelinkovce i konjake. Svi oni čekaju tetu pipničarku koja dolazi kasnije. Ulazim u birtiju i vidim poznata lica, stare drugare. "Disi Šabane,"- povici sa šanka- "šta češ" Ona u kutu. Pored nje njena imovina u četiri vrečice. Izmešane, iz velikih marketa. Reklame. Konzum, kaufland, bila. Sedi i smije se na svaku doskočicu. Očekuje piće. Primetih je još sa vrata te društvu domahnem i direkt knjoj. "Dobro jutro Tereza"-pozdravih "`bro khh, khh, jutro Šabane"- kašlje Okreće glavu malo u stranu i popravlja svoju proređenu kosu. Ispod očiju podočnjaci ko dve lepinje, a na obrazi se crvene od popucalih kapilara. Sama u blu đinsu, a izgleda ko dama "mis levis". Ludo me gleda, strastvena je i još sama. Mojim telom prođe drhtaj. Naručim dva mirogojčeka i kutiju cigara. Ponudih ju, a ja dok je palila pozdravim društvo i upitam ih za zdravlje. Zanesemo se u beztemno čavrljanje. Uglavnom joj pričam viceve. U staklu vidim pokazuju mi iza leđa da ču da je mrknem. Zavidni tipovi. smiju se i šegu teraju. Nedostojni su jedne takve devojke. Bila je lepotica kad sam došao u Zagreb, divna osoba i majka. Svu je decu iškolovala, a svakom od njih je valjala. Kupovali su joj cveće i skupe poklone. Darovali kapute, a kod kuće su im deca možda za banane bila uskraćena. Koliko su zabijenih tanjura dobili u glavu od vlastitih žena, a sada je ostala sama. Milovo sam ju po bedrima i šaptao na uho, pričao šale. Smijala se i stavljala svoju glavu na moje rame. Osetih miris raspadanja u njenom ždrelu. Gladna je , a stomak joj vari samog sebe. Prinesoh usne svoje njenom uhu, gricnuh ga i šapatom ju pozoveh da pođe za po minute na wc. Stavljao sam vodu u svoju kosu i zalizivao je unazad. Vrata muškog klozeta se otvore i na njima se pojavi draga Tereza. Zauzme drugi lavabo te poče da pere ruke."Što hočeš od mene Šabane"- upita me Tereza "Znaš ti dobro da te želim, nebi te ovamo zvao"-odgovorih joj -"Ma ti se samo zezaš samnom, crni vraže" -"Tereza, uzbuđuješ me ništa manje nego kao prvog dana" Otrese ruke te se uputi prema vratima, ali ja je spretno uhvatim za ruku. Vuko sam ju lagano prema sebi. Nije htela da okrene glavu. Drugom , slobodnom rukom nežno ju primih za bradu i okrenuh je. Nežno ju poljubih u blede usne bez imalo krvi. Još jedan poljubac i još jedan, a onda joj jezikom otvorih usta i uvalim jezik u njenu usnu šupljinu. Istraživao sam ta usta i zatvorio oči. Prepustio sam se užitku i vrtio njene slike dok je još bila mlada. Privukoh ju na sebe i stisnuh u strastveni zagrljaj. Zatim ju okrenuh i odvežem kanap što je držao hlače. Hlače, 5 brojeva veče, padoše. Primih je za onaj mali busen dlaka što je ostao i grickajući uvo rekoh joj :"žlim te, sada i ovde" "uzmi me"-odgovori tereza Na bjenom licu, u ogledalu, videh blagi osmeh. Euforiju. Kao da nije mogla da veruje da se to njoj dešava i to me učini srećnim. Milovao sam joj guzu i unutarnje strane butina. Sklopila je oči i uzdisala. Stavih svoje usne u njenu masnu proređenu kosu, koja je na vrhovima još malo bila žuta od zadnjeg farbanja. Prislonih burgiju ružičastom otvoru, još se vlažila nije trebala nikakve kreme. Ulazio sam polako s nekoliko kratkih uboda kao žalcem, a nakon toga je usledio ulet svom dužinom. Izvukoh ga celog napolje, a ona dupetom krenu unazad kao da kaže: "vrati mi ga". Ponovno krenuh sa nekoliko kratkih uboda pa ga suknuh dokraja. Jecala je kao kroz plač dok sam joj razvaljivao utrobu. Uplaših se dali če lavabo da izdrži, ali se setih da u nas dvoje nema niti 90 kila. Nije dugo izdržala, osetih grč njene terezice, pa još jedan trzaj, još jedan i nakon te serije trzaja polako opuštanje. Bila je gotova puno prije mene. Odjednom se okrenu i kleknu na pločice. Iznenadila me hitrošču. Uze burgiju u usta, vešto jezikom obrađujući sam vrh i gurajući ga u rupicu. Nisam mogao da izdržim te joj rekoh: "Uzmi sve" Ona otvori usta i uz sladostrasan uzdah cijeli joj nesta u šupljini. Osetih da se bližim kraju, a osetila je to i ona te poče da radi vakum. Iskajmačim joj grlo, a ona nije htela da stane. Vukla je i dalje. Osetih da mi jaja oče da isisa. Osetih ugodnu bol. Nisam voleo devojke koje puše samo da ga podignu, voleo sam devojke koje su dozvoljavale da im mlazom isperem grlo. Kao da mučka žalfiju za bolesno grlo, tereza to proguta. "Dobar tek"-rekoh uz osmeh "Hvala, očeš malo!?"-nasmeja se Izašo sam prvi, a ona nakon pola minute, kao da nismo bili zajedno. Pajde su nas sa smeškom promatrale. Kada je sela na barsku stolicu, rekoh joj da moram da krenem. Mahne mi, a ja onako u prolazu stavih 100kn na šank te rekoh:"ovo je za rundu". Ne okrečući se mahnuh rukom i zaputih se put kući.
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bez, sexi, zuba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:14.

smiju se i šegu teraju. Nedostojni su jedne takve devojke. Bila je lepotica kad sam došao u Zagreb, divna osoba i majka. Svu je decu iškolovala, a svakom od njih je valjala. Kupovali su joj cveće i skupe poklone. Darovali kapute, a kod kuće su im deca možda za banane bila uskraćena. Koliko su zabijenih tanjura dobili u glavu od vlastitih žena, a sada je ostala sama. Milovo sam ju po bedrima i šaptao na uho, pričao šale. Smijala se i stavljala svoju glavu na moje rame. Osetih miris raspadanja u njenom ždrelu. Gladna je , a stomak joj vari samog sebe. Prinesoh usne svoje njenom uhu, gricnuh ga i šapatom ju pozoveh da pođe za po minute na wc. Stavljao sam vodu u svoju kosu i zalizivao je unazad. Vrata muškog klozeta se otvore i na njima se pojavi draga Tereza. Zauzme drugi lavabo te poče da pere ruke.