| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sexualna orijentacija u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: magma10 i ja sam bisex... vise se okrecem za lijepim zenama na cesti nego za muskima... Bisex ... |
| | #101 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Zamiljivo mi je da se žene često znaju deklarirati kao bisex, a u biti nisu nikada probale....imaju želju.
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sexualna orijentacija Bisex je bisex, nema veze da li je probano ili nije. Sexualna orijentacija je nešto u tebi, a ne nastalo iskustvom.. Onda djevice i djevci nisu nista..ni hetero ni bisex ni gay |
| | |
| | #103 (permalink) | |
Svi koji smo hetero gledamo to kroz čisti sex...požudu, uživanje, čin....a bilo koja orijentacija...je puno više od toga....to je imati u sebi, to je način razmišljanja, to je stil života, to je sex, to je svakodnevnica, a taj dio po pitanju npr. lezbijki nikome nije zanimljiv i ne zanima ga. Lezbijke su većini muškarac zanimljive zbog seksulanog odnosa dvije žene i maštanja o tome, sudjelovanja u tome, ali lezbijka nije curka koja se pohvata s curkom i poliže na nekom tulumu, to je izlet......lezbijka je i sutradan na poslu i na kavi i u razmišljanju o životu i u odnosu s ljudima, a to se malo kome hetero sviđa, pogotovo u Hrvatskoj.
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | Re: Sexualna orijentacija Citat:
ne mora znacit da svi koji se lizu i imaju seks jedan sa drugim da su automatski bisex... bisex su ljudi koji se pale na muskarce i zene... ja sam dva put u zivotu imala bas vezu sa curama... i sad kad sam u braku cim cu imati prilike biti sa zenom bit cu... mene to vuce i pali i zato mislim da sam bisex... dok znam jako puno swing parova koji se lizu medjusobno ali nemaju tu orjetnaciju... | |
| | |
| | #106 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sexualna orijentacija Seksualna orijentacija je pojam koji označava sexualnu privlačnost prema nekome.Ako si hetero sexualno te privlači suprotnu ispol, bisex- oba spola, gay-isti spol. Dakle, ako se netko liže povremeno sa nekim, znači da ga ta osoba ili taj spol privlači, i bisex je, gay ili hetero. Ako te ne privlači isti spol, nećeš niti imati ikakav kontakt u tjelesnom i sexualnom smislu s takvom osobom.Swingeri i jesu najčešće bisex. Ti jesi bisex, ne moraš to misliti ![]() I ja volim jako Žene i najviše me one pale ![]() |
| | |
| | #107 (permalink) | |
Ako žena ženi voli polizati pičkicu i uživati u sisama, ne znači generalno da joj se moraju sviđati žene.
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... Zadnji Uredio tarquino : 26-04-08 u 16:39. | |
| | |
| | #108 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sexualna orijentacija Citat:
ližem pičku, jer mi se sviđa pička i Žena, kao i muškarci. Ako ližeš, onda ti se i sviđa, ono što ne ližeš ti se i ne sviđa. To je bisex i nema govora..ave ostalo je zavaravanje. | |
| | |
| | #109 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biseksualnost je fizička, seksualna, emocionalna i duhovna privlačnost prema osobama različitog i istog spola. PS. Trabunjanje ostavi za svoje pičkice..... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:44.