| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi sexy snovi u Društvo forumu; zovemo dr. freuda, zovemo dr. freuda. hitan slučaj u ovoj temi. ali mislim da je ovo jednostavno za protumačiti.... |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sexy snovi zovemo dr. freuda, zovemo dr. freuda. hitan slučaj u ovoj temi. ![]() ali mislim da je ovo jednostavno za protumačiti. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sexy snovi Ma ja bih prije rekao da ne želiš prevariti dečka (stoga drugi 'komad' u snu, a ne muško), a da te se on zaželi a da te ne može 'dirati'- nek' se napaljuje i pati... (pretpostavljam da ideš na more a one ne, ili barem ide drugamo ). A drugi frajer? što ja znam- nezavisno mišljenje o tom kako si dobra? Da se pali na tebe netko tko te ne može imati?![]() P.S. a i druga žena bi mogla biti pažljivija/nježnija od tvog dečka? (ono, nije toliko koncentrirana na vlastiti užitak, s drugom ženom, nego na pružanje užitka)
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 21-07-07 u 20:52. |
| | |
| | #56 (permalink) | ||||
| Akademik Foruma | Re: sexy snovi Citat:
![]() Citat:
zapravo... moguce... jer je do tog dana vazilo da idemo odvojeno.. iako je propao bilo kakav odlazak na more ove god. zbog nekih lijevih razloga... Citat:
izgleda da je ipak ovo iznad ![]() ![]() inace, dobro ti analiziras snove ![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ | ||||
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: sexy snovi drpati se sa nekim istog spola znaci da ces uskoro otkriti neku tajnu vezanu za svoje drustvo. Pri tome su vas gledali decki to znaci da ti dolazi prijatno razdoblje i ugodno prijateljstvo ako su to vasi decki onda se moras cuvati laskavaca
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,987
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sexy snovi Svaki takav san pretvaram u stvarnost ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: sexy, snovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:32.

). A drugi frajer? što ja znam- nezavisno mišljenje o tom kako si dobra? Da se pali na tebe netko tko te ne može imati?
izgleda da je ipak ovo iznad