Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi sexy snovi u Društvo forumu; zovemo dr. freuda, zovemo dr. freuda. hitan slučaj u ovoj temi. ali mislim da je ovo jednostavno za protumačiti....

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-07-07, 20:36   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,863
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: sexy snovi

zovemo dr. freuda, zovemo dr. freuda. hitan slučaj u ovoj temi.

ali mislim da je ovo jednostavno za protumačiti.
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 20:39   #52 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,887
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
zovemo dr. freuda, zovemo dr. freuda. hitan slučaj u ovoj temi.

Citat:
ali mislim da je ovo jednostavno za protumačiti.
kako kome ja nemam bisexualne/lezbijske sklonosti... ili... bar sam bila uvjerena da nemam do ovog sna LOL
Star 21-07-07, 20:41   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,933
Skunk je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ja sam neku noc sanjala da se drpam s nekom zemskom... i da su nas 2 tipa gledala... njezin decko i moj... djizs...
Vidim zasto si zabrinuta. Kakvi su to decki sta stoje sastrane i gledaju,zabrinjavajuce.
Skunk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 20:41   #54 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,249
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

ovdje doc.fojd
frojd ekskjuz mi
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 20:48   #55 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,863
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ma ja bih prije rekao da ne želiš prevariti dečka (stoga drugi 'komad' u snu, a ne muško), a da te se on zaželi a da te ne može 'dirati'- nek' se napaljuje i pati... (pretpostavljam da ideš na more a one ne, ili barem ide drugamo ). A drugi frajer? što ja znam- nezavisno mišljenje o tom kako si dobra? Da se pali na tebe netko tko te ne može imati?

P.S. a i druga žena bi mogla biti pažljivija/nježnija od tvog dečka? (ono, nije toliko koncentrirana na vlastiti užitak, s drugom ženom, nego na pružanje užitka)

Zadnji Uredio Wolf-HR : 21-07-07 u 20:52.
Wolf-HR je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 20:52   #56 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,887
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Ma ja bih prije rekao da ne želiš prevariti dečka (stoga drugi 'komad' u snu, a ne muško),
to stoji

Citat:
a da te se on zaželi a da te ne može 'dirati'- nek' se napaljuje i pati... (pretpostavljam da ideš na more a one ne, ili barem ide drugamo )
.

zapravo... moguce... jer je do tog dana vazilo da idemo odvojeno.. iako je propao bilo kakav odlazak na more ove god. zbog nekih lijevih razloga...

Citat:
A drugi frajer? što ja znam- nezavisno mišljenje o tom kako si dobra? Da se pali na tebe netko tko te ne može imati?
ne bas izgleda da je ipak ovo iznad inace, dobro ti analiziras snove
Citat:
P.S. a i druga žena bi mogla biti pažljivija/nježnija od tvog dečka? (ono, nije toliko koncentrirana na vlastiti užitak, s drugom ženom, nego na pružanje užitka)
nee, ovo skroz otpada
Star 19-02-08, 07:37   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,684
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ja sam neku noc sanjala da se drpam s nekom zemskom... i da su nas 2 tipa gledala... njezin decko i moj... djizs...
drpati se sa nekim istog spola znaci da ces uskoro otkriti neku tajnu vezanu za svoje drustvo. Pri tome su vas gledali decki to znaci da ti dolazi prijatno razdoblje i ugodno prijateljstvo ako su to vasi decki onda se moras cuvati laskavaca
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 13:34   #58 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-02-08
Poruka: 3
F1co se izdvaja iz mase

poslije sexy snova najbolje drkicu nabacit, i poslije sve 5
F1co je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 18:39   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,391
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Ne sanjam takve snove. Sad ne znam jel na sreću ili na žalost.
Dar1 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 19:39   #60 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,987
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Svaki takav san pretvaram u stvarnost

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sexy, snovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113