Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Shemale u Društvo forumu; pa ono... u kojem smislu zelis da budem, vibice? ma salim se. prosjecan sam decko...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-09-07, 18:43   #31 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,571
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima
Re: Shemale

pa ono... u kojem smislu zelis da budem, vibice?

ma salim se. prosjecan sam decko
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 18:47   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,531
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

it's ok. mi te prihvacamo zbog toga kakav si, ne zbog toga sto si (jel ide to tako )

btw. znala sam
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 18:48   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,119
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Shemale je zapravo transexualka koja je napravile kiruške intervencije na sebi, ali ne u potpunosti.Ostao je penis.
Dakle to je muškarac po svim fenotipskim i genotipskim karakteristika, gdje je došlo do mješanja rodnog identiteta ili laički rečeno, žena zaroboljena u tijelu muškarca. Većina nikada ne radi nikakve korekcije na sebi, iako se oblači u žensku odjeći i govori u ženskom rodu.Mali broj njih ipak poveća grudi, ali ostavlja penis.To je shemale. Opet i onaj mali broj postoji, koji mjenja i spol.Tako da ima ženski spolni organ u potpunosti, ali nema maternice ni jajnika, odnosno ne može zatrudniti. Većina ih se boji napraviti takav korak, jer uvijek negdje će pisati da su bili muškarac i da će doći do negativnih reakcija okoline.
Bilo kako bilo, nije im lako.Meni su super, imaju skroz ženski glas, lijepo je imati tako lijepu ženu pored sebe.Jer 90% njih bolje izgleda nego ijedna žena.Ljubiš ženu, grudi, a onda te jebe kurac.Nema strap-ona nego pravi kurac!!
Hm....Ja nisam imala prilike uživo da vidim jednog takvog ili jednu takvu , kako god...ali gledala sam par puta na tv-u kako ih operišu i šta ti ja znam i ono što sam ja videla je po meni!Kad se muškarac operiše u žensko,on bez obzira što ima ženske hormone liči i dalje na muško,podseća (a meni ni jedna devojka ne može da bude lepa ako bar malo podseća na muškarca i obrnuto).Oni i dalje imaju muške crte lice ako su na primer pre bili muškarci,imaju mušku gradju i to se sve vidi...Ipak na primer muška ledja i ženska se doostaaa razlikuju...i to meni može da bude bezukusno,nikako lepo!!Možda se nekome svidja to,kao na primer tebi ali meni je bljak!!!
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 18:55   #34 (permalink)
Akademik Foruma

vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Datachi Pogledaj Poruke
ma salim se. prosjecan sam decko
ne moras se sramiti. priznaj. odmah.
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 18:58   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,532
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Hm....Ja nisam imala prilike uživo da vidim jednog takvog ili jednu takvu , kako god...ali gledala sam par puta na tv-u kako ih operišu i šta ti ja znam i ono što sam ja videla je po meni!Kad se muškarac operiše u žensko,on bez obzira što ima ženske hormone liči i dalje na muško,podseća (a meni ni jedna devojka ne može da bude lepa ako bar malo podseća na muškarca i obrnuto).Oni i dalje imaju muške crte lice ako su na primer pre bili muškarci,imaju mušku gradju i to se sve vidi...Ipak na primer muška ledja i ženska se doostaaa razlikuju...i to meni može da bude bezukusno,nikako lepo!!Možda se nekome svidja to,kao na primer tebi ali meni je bljak!!!
Naravno, svatko ima svoje mišljenje, to poštujem!!
Većina ih tako dobro izgleda, da vjeruj mi teško primjetiš.Istina, kod nekih kad duže i bolje gledaš vidiš da ti je sumnjiv. No, isto tako ima i muškobanjastih žena, koje hodaju kao kauboji, ne šminkaju se, ne uređuju. Ja ću se prije okrenuti za shemale, nego za takvom ženom.

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 18:58   #36 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,571
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
ne moras se sramiti. priznaj. odmah.

NIKAD !
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 19:01   #37 (permalink)
Akademik Foruma

@ Ancksunamun: to onda nije zena

@ datachi: priznaj. i know you want it
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 19:03   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
@ Ancksunamun: to onda nije zena

@ datachi: priznaj. i know you want it
Nisam te shvatila, tko nije žena, muškobanjasta ili shemale?

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 19:04   #39 (permalink)
Akademik Foruma

ona muskobanjasta koja se ne pere tri dana a ima cijelu sumu striborovu ispod pazuha.

@ datachi: ?

Zadnji Uredio vibica : 09-09-07 u 19:10.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 19:17   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
ona muskobanjasta koja se ne pere tri dana a ima cijelu sumu striborovu ispod pazuha.

@ datachi: ?
Hahahaha.Nasmijala sam se.Ima i takvih, ali nisam baš mislila na takve.Već na čiste, uredne, ali se ne šminkaju, ne uređuju, oblače se kao muškarci itd

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: shemale

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114