| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Shemale u Društvo forumu; Imaš ti naravno muškobanjastih žena ali one kod kojih je ta muškobanjatost izražena one su uglavnom lezbejke...... |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shemale Imaš ti naravno muškobanjastih žena ali one kod kojih je ta muškobanjatost izražena one su uglavnom lezbejke...a higijenu odnosno ne higijenu nemaš samo kod takvih ljudi.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shemale Točno!! Ali nisu ti sve takve lezbijke.Većina, da.Ali isto tako imaš zgodne, našminkane, uređene lezbijke. Takve mi se sviđaju.A ovo ispada da sam sa muškarcem, a ne sa ženom. Ako volim žene , onda tražim ženu, a ne izgledom muškarca sa pičkom.
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shemale istina mene malo zivciraju te zene koje smatraju npr. brijanje nogu nekom povredom vlastitog tijela......zivot u skladu s prirodom ...pravo da vam kazem, to mi je malo jezivo
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shemale Citat:
ali onda opet postoji velika razlika izmedu "normalnih" feministkinja i onih bas "ufuranih". lol, ja nisam nit jedno nit drugo. ![]() (hvala na podsjeti )DATACHI!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Shemale Citat:
Postoji više vrsta feminizma. Malo više od normalnih i ufuranih. Unatoč predrasudama, večina feministkinja su sasvim uobičajene žene. Ekstremne feministkinje su nešto drugo. Te stvarno idu u totalnu krajnost. | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Shemale Citat:
Mislite na našu djecu I sad se bojim da se ne uvučemo u respravu o nekim pravima kao kod homića (što su ovi dvospolci?, tj bezspolci?, kako da ih i nazovem?), a to ne želim. U redu je ima ih, ima vas, ali shvatite - samo u tragovima u odnosu na normalnu populaciju (namjerno sam napisao normalnu, jer ovi drugi imaju određene poremećaje pa to u sexualnom smislu nisu) i nemojte sad tražiti prava iznad prava. Samo da naglasim da je čovjek biseksualno orijentiran po prirodi ili ako hoćete od Boga, što ne znači da negiram postojanje drugih marginalnih skupina. Družite se, zabavljajte, uživajte, ali ....
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shemale Citat:
Što se tiče gay, lezbo ili bisex, nemamo nikakva prava, a kamoli prava iznad prava. Što se svakodnevno odražava i na radnim mjestima, gdje čovjek na taj način gubi prava na egzinstenciju. Pa toliko o pravima. Ako sam doboro shvatila, rekao si da je gay, bisex i lezbo poremećaj.Tu nema govora o nikakvom poremećaju, to je znanstveno dokazno.Dok za shemale sa medicinskog aspekta se i smatra poremećajem i to u smislu psihičkog, pa se takve osobe godinu dana promatraju i žive životom suprotnog spola, kako bi se donijela konačna odluka, da li su zaista to za što se smatraju
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: shemale |
« Bog vs ljubav
|
POMOČ MOLIM »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.

...pravo da vam kazem, to mi je malo jezivo