| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Silovanje i silovatelji u Društvo forumu; pa evo jedna ozbiljno tema, kaj vi mislite zasto ima toliko silovanja u zadnje vrijeme, i tko je kriv za ... |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Silovanje i silovatelji pa evo jedna ozbiljno tema, kaj vi mislite zasto ima toliko silovanja u zadnje vrijeme, i tko je kriv za sve to, cure koje se oblace sve otvorenije ili majmuni koji jos nisu sisli s grane ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SILOVANJE I SILOVATELJI Cura nikad nije kriva. Nikad. Ne je ne!
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,094
![]() ![]() | Re: SILOVANJE I SILOVATELJI To što se one oblače sve otvorenije, i što se kurče sve bezobraznije, i što odjebavaju najružnije, NIJE razlog da nekome uništiš život i nabiješ paranoje do smrti!!! I ja kao i svi mi imamo jezičinu kao krava rep, osobito kad ne treba, sarkazam uvijek boli, a ako si barem malo stariji i ne daj bože iskusniji, vratit češ joj do te mjere da će pobjeći s mjesta kući plačući, i neće joj pasti na pamet da društva radi bude glavna kučka u selu, ikad više!!!! Silovatelji nisu ljudi za početak, ne bi ih nazvao čak ni žoharima, jer bih time uvrijedio svoje kućne i dokućne ljubimce, već nešto najniže što u životu postoji, i nikad nema tog opravdanja za tako gnjusan čin, NIKAD!!! Zadnji Uredio Drizzt : 11-01-08 u 08:37. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SILOVANJE I SILOVATELJI ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SILOVANJE I SILOVATELJI ma to su poremecheni umovi kojima zapravo nije ni bitno ko je kak obučen.ako mu je do toga silovat će i opaticu.
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: SILOVANJE I SILOVATELJI ,a kaj mislite dali ima kakav utjecaj odjeca ili ponasanje ili nekaj drugo da silovatelj dobije neki kako da kazem povod, jel moze bit da neka cura recimo da povod toj osobi da napravi tu... siluje ![]() Citat:
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD Zadnji Uredio driver1zg : 11-01-08 u 10:04. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SILOVANJE I SILOVATELJI
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:44.