Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Silovanje i silovatelji u Društvo forumu; pa evo jedna ozbiljno tema, kaj vi mislite zasto ima toliko silovanja u zadnje vrijeme, i tko je kriv za ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-01-08, 07:28   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,433
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase
Silovanje i silovatelji

pa evo jedna ozbiljno tema, kaj vi mislite zasto ima toliko silovanja u zadnje vrijeme, i tko je kriv za sve to, cure koje se oblace sve otvorenije ili majmuni koji jos nisu sisli s grane
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 08:00   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,950
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: SILOVANJE I SILOVATELJI

Cura nikad nije kriva. Nikad. Ne je ne!
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 08:33   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,094
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

To što se one oblače sve otvorenije, i što se kurče sve bezobraznije, i što odjebavaju najružnije, NIJE razlog da nekome uništiš život i nabiješ paranoje do smrti!!! I ja kao i svi mi imamo jezičinu kao krava rep, osobito kad ne treba, sarkazam uvijek boli, a ako si barem malo stariji i ne daj bože iskusniji, vratit češ joj do te mjere da će pobjeći s mjesta kući plačući, i neće joj pasti na pamet da društva radi bude glavna kučka u selu, ikad više!!!!

Silovatelji nisu ljudi za početak, ne bi ih nazvao čak ni žoharima, jer bih time uvrijedio svoje kućne i dokućne ljubimce, već nešto najniže što u životu postoji, i nikad nema tog opravdanja za tako gnjusan čin, NIKAD!!!

Zadnji Uredio Drizzt : 11-01-08 u 08:37.
Drizzt je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 09:28   #4 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,311
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
nemam ništa više dodati na ovo
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 09:35   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,393
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Citat:
Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
nemam ništa više dodati na ovo
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 09:49   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-07
Godina: 19
Poruka: 79
Taco

Majmuni koji ne siđoše s grane su uvijek krivi...
Taco je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 09:56   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,188
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

ma to su poremecheni umovi kojima zapravo nije ni bitno ko je kak obučen.ako mu je do toga silovat će i opaticu.
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 10:01   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,433
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

,a kaj mislite dali ima kakav utjecaj odjeca ili ponasanje ili nekaj drugo da silovatelj dobije neki kako da kazem povod, jel moze bit da neka cura recimo da povod toj osobi da napravi tu... siluje

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
To što se one oblače sve otvorenije, i što se kurče sve bezobraznije, i što odjebavaju najružnije, NIJE razlog da nekome uništiš život i nabiješ paranoje do smrti!!! I ja kao i svi mi imamo jezičinu kao krava rep, osobito kad ne treba, sarkazam uvijek boli, a ako si barem malo stariji i ne daj bože iskusniji, vratit češ joj do te mjere da će pobjeći s mjesta kući plačući, i neće joj pasti na pamet da društva radi bude glavna kučka u selu, ikad više!!!!

Silovatelji nisu ljudi za početak, ne bi ih nazvao čak ni žoharima, jer bih time uvrijedio svoje kućne i dokućne ljubimce, već nešto najniže što u životu postoji, i nikad nema tog opravdanja za tako gnjusan čin, NIKAD!!!
istina drizzt, al ti si svjestan da kaj god da se dogodi ona ce i dalje nastaviti biti takva, recimo ja imam frendicu kaj je bila silovana, ali i dalje se oblaci ko kurva i dalje se ponasa ko i prije i dalje radi stvari koje je i radila , a decko koji ju je silovao je na murji rekao da jebiga non stop se saginjala pa su joj se vijele tange, non stop se prsila, ...da ne duljim i za kraj je rekao: sto je trazila, to je i dobila, mislim bolesno al aj dobro, al kaj velis na to ?

Zadnji Uredio driver1zg : 11-01-08 u 10:04.
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 10:15   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 2,214
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

Citat:
slažem se!
takve treba kastrirat!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 10:23   #10 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
ma to su poremecheni umovi kojima zapravo nije ni bitno ko je kak obučen.ako mu je do toga silovat će i opaticu.
Navodno, skoro sve silovane žene su bile silovane od njoj poznate osobe.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113