| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi sise u Društvo forumu; sise, male ili velike... |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | sise sise, male ili velike
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 06-02-07 u 09:44. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,379
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sise Meni to nije bitno... Bitno je da je žena skladno građena, da sve ono što ima (ili nema ) dobro stoji, da je "cijeli komplet" harmoničan, uravnotežen... da sveukupno lijepo "figura" (mi bi rekli, da je "šesna")...Jer, uvijek možeš reć nešto kao: Šta će ti sise ako umjesto guzice ima plivadon? Šta će ti guzica, ako ima krive noge? Šta će ti noge (dok jebeš, one ionako stoje sa strane )?Bitna je ukupnost izgleda... a najbitnije je da je pametna i da zna mislit svojom glavom!!!! Definitivno, ta odlika nadmašuje i sise i guzice i noge i.... E sad, ima li takvih? ![]()
__________________ Nabavio sam majicu!!!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sise Tako je!!! Dokaži!!! Primamo samo vizualne dokaze - slije, filmiće, fotodokumentaciju... Dobro, može transkrip ili tonski zapis ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sise Ne zanimaju nas njegovi perverzni snovi i maštarije... Zanimaju nas ČINJENICE! I to dokumentirane. Dakle - sis... hm, ovaj, slike & filmiće na uvid!!!!
| | |
![]() |
| Tagovi: sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:06.

) dobro stoji, da je "cijeli komplet" harmoničan, uravnotežen... da sveukupno lijepo "figura" (mi bi rekli, da je "šesna")...
pa ja