| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi skidanje njufera u Društvo forumu; Za mušku ekipu pitanje....jeste li kada i ako jeste koliko ste puta curkama njufer ili nevinost skinuli...??? Kakvo ... |
| | #2 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: skidanje njufera Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hmmm, vidim da svi šute.....pa cu ja početi....ja sam to dva puta u životu napravio...prvi puta jer sam želio..prva ljubav, drugi puta jer je ona željela i nismo bili u vezi....iskustvo...ništa posebno i ne bi želio više, ako baš ne moram......... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: skidanje njufera jesam, bivšoj...pa ono, bolji je seks nakon toga... ![]() jer, ko se može opustiti uz "ajme, polako, boli, ufffff, stani"... onda sam ga naglo, reklo bi se, zašurija i posao je bija obavljen...jedina fora kod skidanja junfa je ta, što govore da će te ta osoba pamtiti za cili život. E pa neka pamti! ![]()
__________________ http://www.sogood.bloger.hr/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: skidanje njufera Ne bi htio govorit o koliko se cura radi, a što se tiče iskustava bilo je svakakvih od onih da kad sam ga tek stavio da je rekla vadi to van do jako ugodnih i uhu jako dragih: -Baš mi je dobro, daj još... ![]() ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: skidanje njufera joj...sto smo svi egoisticni....istina je da pamtis cijeli zivot tog ˝prvog˝ ali nemora znacit u dobrom sjecanju.... a sta je s vama,jel vi pamtite svoju prvu? ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe |
| | |
![]() |
| Tagovi: njufera, skidanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:05.

i posao je bija obavljen...jedina fora kod skidanja junfa je ta, što govore da će te ta osoba pamtiti za cili život. E pa neka pamti!