Definiraj "preobdarenog"
Raspravljate o temi Slatke muke u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Znaci .. drage moje , dosada me natjerala da vas priupitam jednu stvar .. ( možda se malo i nasmijemo, ...
Definiraj "preobdarenog"
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
tendre ajmo definirat , mada ima žena kojima je i 18-ica preOBDARENA .
Znaci sve priko 23 cm .. nadam se da je to PREobdareno .. ili? Možda nekim i to je ka opušak ?
Ugl.. zasebno svakoj upuceno pitanje .
A jbg, nisam 23...![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
![]()
nisam baš ziher da je bio iznad 23
ali imala sam jednog frajera sa poprilično veeelikim alatom (nemam pojma koliko, nemam ih običaj mjeriti), samo kaj nije znao nešto posebno dobro baratati s njim i bilo je skroz bzvz, tak da, nemam nekih dojmova![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
nisu to ni tako slatke muke, makar dok se ne navikneš![]()
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
preobdareni? hmmm
a dobro, na 23 cm nisam nikad naletjela, ali moram reći da mi nikad nije stvaralo problem ako je dečko obdaren.
S druge strane, imala sam partnera sa meni premalim (14 cm) iako je to kao prosječna veličina.
E vidiš, to je problem.
Istina, da se potrudio mogao je taj nedostatak nadoknaditi sa drugim stvarima, ali je najgore što nije bio ni maštovit. E, to je pak totalna banana.
Dakle, zaključak! Nema prevelikih, samo premalih i prelijenih!![]()
Kdo z diamanti strast kupuje?
Komu ljubezen ne diši?
Ni tako daleč stran kjer vrag stanuje.
Le poglej me v oči, vidiš tu zdaj živi!
ma najvažnije je da dečko zna iskorisiti ono kaj ima!
Bože dragi, pa nije kurac jedini presudni faktor za dobar sex.
Dapače, ima i muškaraca sa velikim, a sex sa njima ne valja jer su nemaštoviti.
pa čuj, ja sam svjesna da sigurno nije muškarcima super ako u krevet dobe žensku koja samo raširi noge i čeka.Pravi autor: anthlon
A kaj se tiče prevelikih: to se da riješiti ako žena zna (i može) raditi kontrakciju unutarnjih mišića!
U krajnjem slučaju (kak bi reklel Vanderhook), uvijek im ostane solucija šupka. Tam je valjda dosta usko!![]()
Zadnji Uredio little_devil : 11-12-09 u 07:39
Kdo z diamanti strast kupuje?
Komu ljubezen ne diši?
Ni tako daleč stran kjer vrag stanuje.
Le poglej me v oči, vidiš tu zdaj živi!