| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Slike goluždravih frendica u Društvo forumu; Ajmo slike na sunce ekipa Ja bi, ali nemam nikakvih slika. Moja mala mi ne da da slikam... |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Slike goluždravih frendica Ajmo slike na sunce ekipa ![]() Ja bi, ali nemam nikakvih slika. Moja mala mi ne da da slikam ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike goluždravih frendica Moram te razočarati, neću staviti nikakve slike. Nego me naslov sjetio na jedan izlet sa ferijalcima u Pulu prije dosta godina, kad sam poslikao neke malo slobodnije scene sa plaže i naše društvo na nudističkoj plaži, pa me jedna cura ganjala da uništim sve slike i negativ pred njom (tada još nije bilo digitalaca ). Što je dopustila slikanje kad nije htjela da to itko vidi. A bili smo veća ekipa, ne dvoje-troje ljudi, već nas osam do deset, kako u kojem trenutku ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike goluždravih frendica Pa, bilo je, bilo, ali sa sigurnosnim mjerama i bez onih, danas popularnih emisija: "mijenjam ženu" ![]() Ali, mi smo skroz OT. Čovjek je otvorio temu za objavljivanje slika svojih frendica! Molim za oprost. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike goluždravih frendica Ispriku uvazavam jedino ako se potkrijepi nekakvom fotkom. ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike goluždravih frendica Pas masters, ja nemam nist. Ne smijem fotkati kad dođe do te faze ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: frendica, goluzdravih, slike |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:39.

Nego me naslov sjetio na jedan izlet sa ferijalcima u Pulu prije dosta godina, kad sam poslikao neke malo slobodnije scene sa plaže i naše društvo na nudističkoj plaži, pa me jedna cura ganjala da uništim sve slike i negativ pred njom (tada još nije bilo digitalaca
). Što je dopustila slikanje kad nije htjela da to itko vidi. A bili smo veća ekipa, ne dvoje-troje ljudi, već nas osam do deset, kako u kojem trenutku