| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi SMS,MMS u Društvo forumu; Bash sam morao sve procitat i mogu reci samo jednu stvar a za šabana rep++... |
| | #101 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SMS,MMS Bash sam morao sve procitat i mogu reci samo jednu stvar ![]() a za šabana rep++
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #102 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: SMS,MMS potpisujem, ko ti smeta na ignore i tocka na i i nauci prihvatiti zajebanciju ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SMS,MMS Citat:
![]() šta niste znali?...da, da Bosaničanstvo je najnoviji hit među vjerama ...![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: SMS,MMS bosanac je državljanin bosne i hercegovine. Bosanac može biti po nacionalnosti hrvat, musliman itd. Romi su nacionalna manjina. Među ljudima se utemeljilo da je bosanac Mujo i haso dakle musliman. Pa tako kad kazemo bosanac, bosančeros(ovo je pogrdno), ili meni najmilije bosanjeto (zvuči melodično onako meksički) mislimo na muslimanski, po vjeroispovjedi, dio stanovništva. Nego kako to da dolaziš ovde na forum tražiti komada. Uz takvo telo i takav stas ja bi biro očima devojke a ne ovako na neviđeno, kao mačka u vreči. Sigurno imaš i para znači u luksuzne hotele odlaziš. Mi ovde smo uglavnom deca Alije Sirotanovića a najeftinije nam je udarat po tastaturi. Jel, što si ovde u potrazi za devojkom?
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #105 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: SMS,MMS mozda mu je svaka vidla kitu pa ga odjebla , pa ovdje prica bajke ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #106 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-01-08
Poruka: 1
![]() | Re: SMS,MMS Citat:
| |
| | |
| | #107 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: SMS,MMS Citat:
![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes | |
| | |
| | #108 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SMS,MMS A FBS, kako nije? Mi smo jedini koji burek priznaju kao pitu s mesom. Ali o5, to nije pita. To je više od pite. To je burek ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #110 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: SMS,MMS madox,pa rekla sam ti već što da napraviš,skreniraj svoju osobnu (valjda ti ima neki lega ili legica manekenka skener) ako ni oni nemaju daj uslikaj mobitelom osobnu i stavi nam tu... ljudi očekuju manekena.... a ti im ne želiš pružiti priliku da ga vide.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: crnkinje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:35.

rep++