Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi SMS,MMS u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 madox,pa rekla sam ti već što da napraviš,skreniraj svoju osobnu (valjda ti ima neki ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-02-08, 17:11   #111 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,781
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic
Re: SMS,MMS

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
madox,pa rekla sam ti već što da napraviš,skreniraj svoju osobnu (valjda ti ima neki lega ili legica manekenka skener) ako ni oni nemaju daj uslikaj mobitelom osobnu i stavi nam tu...
ljudi očekuju manekena.... a ti im ne želiš pružiti priliku da ga vide.
da, da a možeš ime i prezime sakriti. Nama je važna slika na osobnoj, daatum rodenja
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 17:14   #112 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,799
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
da, da a možeš ime i prezime sakriti. Nama je važna slika na osobnoj, daatum rodenja
pa ja sam mu i rekla nek prekriži adresu ak mu je bed da vidimo di živi...nek ostavi ime i sliku,baš da vidimo...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 18:14   #113 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,543
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ma pustite deckica....bu se od tolkog pritiska rasplakal....ko da je vazno...ak vara vara sam sebe....to sam on zna....
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 07:12   #114 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,076
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

tako je , malo se nahvalio i digo u nebesa i sve 5 , aj jadan nebio, di je onaj pop s naseg foruma da ga malo prosvjetli
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 07:35   #115 (permalink)
Akademik Foruma

saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar

dečko je strašan. Otvori temu i pojavi se svake prestupne godine. Ja da sam tako lep sliko bi se svaki dan i na forum stavljo svoje slike. Nebi ljudi mogli disat a ne ovako, sličica i ćaos drugari. Eee komšinici će da ti stavim, stavljaj bre madox te slike ili ću ja svoje da poćnem da stavljam na tvoju temu.
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 07:36   #116 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,435
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
....sliko bi se svaki dan i na forum stavljo svoje slike. Nebi ljudi mogli disat a ne ovako, sličica i ćaos drugari..
nemoj ovo pisati šabane, mene če prozivati
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 07:39   #117 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,670
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

šaban je car....rep+++++
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 12:56   #118 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-02-08
Poruka: 237
Ayanna se izdvaja iz maseAyanna se izdvaja iz mase

Madox-u treba dignuti spomenik...
Ayanna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 12:59   #119 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: Ayanna Pogledaj Poruke
Madox-u treba dignuti spomenik...
znao sam da će da ti se dopadne. Zasenio je svojom lepotom svu moju. Odvuko mi ceo ženski rod na svoj forum. Nebi mi bilo čudno da sada sve ženske sline po njegovom blogu. Tamo se raspiso ko narcis
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 13:00   #120 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-02-08
Poruka: 237
Ayanna se izdvaja iz maseAyanna se izdvaja iz mase

Ma šta i blog ima?

Ma ja ću se ukakit majke mi....
Ayanna je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crnkinje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114