| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi SMS,MMS u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 madox,pa rekla sam ti već što da napraviš,skreniraj svoju osobnu (valjda ti ima neki ... |
| | #113 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: SMS,MMS ma pustite deckica....bu se od tolkog pritiska rasplakal....ko da je vazno...ak vara vara sam sebe....to sam on zna....
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #114 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: SMS,MMS tako je , malo se nahvalio i digo u nebesa i sve 5 , aj jadan nebio, di je onaj pop s naseg foruma da ga malo prosvjetli ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: SMS,MMS dečko je strašan. Otvori temu i pojavi se svake prestupne godine. Ja da sam tako lep sliko bi se svaki dan i na forum stavljo svoje slike. Nebi ljudi mogli disat a ne ovako, sličica i ćaos drugari. Eee komšinici će da ti stavim, stavljaj bre madox te slike ili ću ja svoje da poćnem da stavljam na tvoju temu.
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #116 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,435
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SMS,MMS Citat:
![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise | |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 237
![]() ![]() | Re: SMS,MMS Madox-u treba dignuti spomenik... ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: SMS,MMS znao sam da će da ti se dopadne. Zasenio je svojom lepotom svu moju. Odvuko mi ceo ženski rod na svoj forum. Nebi mi bilo čudno da sada sve ženske sline po njegovom blogu. Tamo se raspiso ko narcis
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #120 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 237
![]() ![]() | Re: SMS,MMS ![]() Ma šta i blog ima? ![]() Ma ja ću se ukakit majke mi.... ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
![]() |
| Tagovi: crnkinje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:51.

, malo se nahvalio i digo u nebesa i sve 5 , aj jadan nebio, di je onaj pop s naseg foruma da ga malo prosvjetli