| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi SMS,MMS u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Madoxx Evo vratio sam se.Sabane nemogu ja bit ovdje svaki,dan.Ja imam privatno zivot(za ... |
| | #136 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,933
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SMS,MMS ak se traženje cura preko foruma zove private life onda istina, ja ga nemam ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #137 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: SMS,MMS ma naš šta je najjadnije od svega što kažeš kako imaš neki svoj život,neki si maneken,a dođeš na forum staviš kao svoju sliku,i tražiš pičke preko foruma,a ako si tako zgodan maneken brate zar si tako nisko spao da na forumu moraš tražit pičoke,ne bi li se one trebale ljepiti na tebe? kažeš da ti voliš da ženska nije mršava kao te tvoje manekenkice,pa ima milijun ženski po gradu koje nisu kost i koža pa kako te one ne zapaze boga ti... s tom si se temom totalka prosro... ko da si željan poruka,i pažnje pa tražiš po netu... sad si na forumu osoba koju svi isprdavaju.... budi iskren i ono što dosita jesi i ljudi će te više prihvatiti nego da lažeš i glumataš da si neki kurac koji nisi... eto to ti je moj savijet
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #138 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,251
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SMS,MMS pod broj 1- ovaj lik je ODVRATAN! pod broj 2- jebote sredi se. da si takav nasla bi se neka s oblinama. hvala bogu ima ih pod broj 3-posto ti nisi takav nego si vjerojatno neki klinac od 12 god koji je picke vidio samo na televiziji, moras tu trazit neku curu. ali jebi ga. ne brini. kako ti rastes tako ce i tvoj QI. bar se nadam za dobrobit "tvoje karijere" pozdrav i toliko od mene
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: crnkinje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:21.

sad si na forumu osoba koju svi isprdavaju....