| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi SMS,MMS u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: saban sajnovic broj pagera malik car si Malice ,javi se Ne bi te diro ni preko satelitske ... |
| | #151 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-02-08 Lokacija: zagreb Godina: 19
Poruka: 35
![]() | Re: SMS,MMS Malice ,javi se![]() ![]() Ne bi te diro ni preko satelitske antene,sa destiliziranom iglom----------> ___________<zabranjeno je vrijeđati forumaše Madoxx Imaš upozorenje!!!! fbs Zadnji Uredio fat_boy_slim : 04-03-08 u 13:33. |
| | |
| | #152 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SMS,MMS Citat:
![]() to neki umjetnički žargon? ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death | |
| | |
| | #153 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 237
![]() ![]() | Re: SMS,MMS
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
| | #156 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: SMS,MMS Da je napisao destilirana (možda je mislio neka destilirana - kakvo je to) ... opet ne bi imalo smisla. Ali destilizirana stvarno nema smisla.I ne bi me dirao... jer nisi dostojan mene. Ah. Bilo kako bilo - Madoxxe car si. Pusa. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata Zadnji Uredio MalikTintilinić : 04-03-08 u 16:31. |
| | |
| | #158 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: SMS,MMS da al madoxx to nezna on se stvarno zajebo i nije znao napisati destiliranom iglom a možda je hteo napisati i dezincifiranom. Tip se za vreme osmogodišnje gledo u ogledalo mesto da je išao u školu. ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #159 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SMS,MMS A ne'š ti sad detalja: destilizirana - destilirana - dezinficirana sve je to sa D ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
![]() |
| Tagovi: crnkinje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:26.

,javi se
Ne bi te diro ni preko satelitske antene,sa destiliziranom iglom----------> 

... opet ne bi imalo smisla. Ali destilizirana stvarno nema smisla.