| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi SMS,MMS u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Rowanne Ajde Madoxx - još malo svojih slika... Maneken si, sigurno ih imaš. Ajde, ajde... još slika... |
| | #62 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: SMS,MMS skeniraš svoju osobnu-pošto si stavio ime i prezime u profil i svoju sliku,skeniraš osobnu i moš prekrižit adresu svoju et.... da nam pokaži slikicu s osobne.... da se ljudi uvjere da si to ti ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 247
![]() ![]() | Re: SMS,MMS Citat:
Pa ima takvih, sa oblinama, i u ne-virtualnom svijetu... Ili se ti pališ na forumašice? Ili si asocijalan? Ili....??I ima neukrotiva pravo - daj vamo osobnu da se mi uvjerimo u tu tvoju manekensku ljepotu... | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: SMS,MMS nije narcisoidan samo je lep koliko sam shvatio Gledamo se belo u hotelskoj sobi, sta mi sve to treba razmisljam u sebi, skini svoje krpe, ima tople vode, necu nista ruzno misliti o tebi. Ja cu sutra stvarno otici odavde a o nama suska provincija cela - Znas ona je bila s onim muzikantom. - Dobro, budi sa mnom, sama si to htela. A meni je umor legao na oci, slomljen sam ko staklo i boli me glava, zagrej me i cuti kraj mene do jutra ubedicu sebe da si ona prava. Sa usana skini taj sasavi osmeh, mrzim kad se neko tako glupo kezi, ne mogu da slusam, dosta mi je reci, hajde, sestro slatka, umukni i lezi.
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: SMS,MMS [IMG] nego da ja i sebe stavim. Ha cure šta kažete za ovaj ljubavni tepih. (ljubavni tepih-dlakava prsa) [img=http://imageshack.us/thumbnmail.png] http://img145.imageshack.us/my.php?image=sabanzm8.jpg neznam nece nesto sliku pokazat, jebemu.
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: crnkinje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:43.

Maneken si, sigurno ih imaš.

da se ljudi uvjere da si to ti
Ili si asocijalan? Ili....??