| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi SMS,MMS u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Arylin Madoxx, uzmi me ......... |
| | #82 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 55
![]() | Re: SMS,MMS Stvarno zanimljiva ponuda ![]()
__________________ Naučite zavoditi djevojke Povećanje penisa Sex poze |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-02-08 Lokacija: zagreb Godina: 19
Poruka: 35
![]() | Citat:
![]() Jesi ti glupa,ili kaj?to je sabanova osobna,i njegova slika.Skeniro ju je, i samo napiso Elvis Madox gore.Sabane ako si ti ruzan ,to ne znaci da moraju i drugi bit. ![]() ![]() ![]() Ajde se ti malo nauči pristojnosti!!! Zadnji Uredio daidza : 23-02-08 u 19:21. | |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: SMS,MMS To ti je prva lična, dečko. Zapamti nesmeš vređati članove foruma pa čak ni mene. ha, ha, hi. Svi smo u ovom gradu isti. Ljudi bez lica samo nas po delima raspoznaju. Nego upravo sam sliku poslao poštom tetki Serefini ona će da otkrije sve o slici (ima kuglu staru sto vekova koja nelaže), a onda si gotov kad te razotkrijem.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #89 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SMS,MMS Citat:
a i samom ovom reakcijom si dokazao ono što već svi znamo-da nas samo lagano zajebavaš...jer da si extra maneken koji putuje po europi to bi značilo da držiš do sebe, da imaš samopouzdanja i takva šala ne bi mogla ništa tvom egu i ti ne bi tako reagirao... šalu ne znaju prihvatit ljudi koji nemaju baš dobro mišljenje o sebi jer ju doživljavaju kao vrijeđanje i ponižavanje...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... | |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: SMS,MMS pardon mesje, mene madoxx nije uvredio. Mene nemožeš uvrediti ni povredit. Imam debelu kožu i došao sam ovde da se šalim. Ipak pajo fala . Vidim ovaj madoxx odma u start navuko na sebe negativne vibracije. Nije to u redu ali mozda mu paše da na taj način bude iznad drugih ili znas one filmove on grub i hladan u pocetku ga zene mrze a posle mu se podaju samo tako no moram da kazem, madoxx to su filmici nije stvarnost.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: crnkinje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:41.