| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Socijalna dekadencija ili super? u Društvo forumu; zaljubili ste se u nekoga? ali taj netko je spavao sa 20 ili više (ma i manje) partnera/ica? ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-04-07
Poruka: 29
![]() | Socijalna dekadencija ili super? zaljubili ste se u nekoga? ali taj netko je spavao sa 20 ili više (ma i manje) partnera/ica? jel vam grezo? jel zamišljate kako ga ona puši 20 orici likova prije vas? jel zamišljate kako on licka šupak 20 cura prije vas? još je sudjelovao/la u grupnjaku... ugl svi se jebu na sve strane... vaše cijenjeno mišljenje. meni je ovo bilo super, iskreno. prije, dok nisam naletia na curu koju volim. sad mi je grezo. ne želim znat da joj je neko svršava po faci prije mene. možda sam posesivan?
__________________ Mahamuhu-Gal-Gal Me-Gal-Gal Zu-Ga-Hul Amah-Ushumgal-Anna Me-Gal-Gal Zu-Ga-Hul |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Socijalna dekadencija ili super? Nemam problema s tim....svjesna sam da je moj dečko imao život prije mene....ne zamišljam i ne zamaram se glupostima....nisam našla djevca...nisam ga ni tražila
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Socijalna dekadencija ili super? Citat:
![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 21
Poruka: 115
![]() | Re: Socijalna dekadencija ili super? ne dira me to puno. zanima me kako je meni s njom a ne s kim je bila prije mene.
__________________ We started off trying to set up a small anarchist community, but people wouldn't obey the rules. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Socijalna dekadencija ili super? Još time da se zamaram koliko ih je bilo! Pa sada je sa mnom, možda će ostati, možda ne. Imao je život prije, a imat će i poslije mene. Nije bio starter, nisam ni ja, pitanja o bivšima su suvišna stvar!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 106
![]() | Re: Socijalna dekadencija ili super? ovisi kakvi su to bili decki i kolko to njoj znaci...........mozes to uzet kao da je cura razvaljena ili da je iskusna.......................nisu cure auti pa da je bitno koji si ti vlasnik i je li nova ili rabljena i kopliko je "razgazena"
__________________ Živi svaki dan kao da ti je zadnji i jednog češ dana biti u pravu |
| | |
![]() |
| Tagovi: dekadencija, socijalna, super |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:38.

(ja san ovaj crveni)