| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi SRETAN USKRS (na Gospodaričin način) u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: cina eo recimo ja ne slavim Uskrs....ali znam koji bi otprilike trebao biti njegov smisao i ... |
| | #41 (permalink) | ||
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SRETAN USKRS (na Gospodaričin način) Citat:
Citat:
Ali ja mislim da je ovo jako, jako degutantna čestitka. Mogla si roba staviti na križ, da stvar bude degutantnija i zaokruži smisao teme, ma koji je on trebao biti. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | ||
| |
| | #42 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SRETAN USKRS (na Gospodaričin način) Citat:
A ovo što si ti nama prezentirala nije degutantno... ![]() Malo smo dvolični... Nemam ništa protiv tebe, niti te osobno poznajem...ali slažem se sa Dorinom i Cinom... Nema veze što nisi vjernica, ali vjera se ne miješa sa kojekakvim seksualnim igricama i maštarijama...neke stvari su nespojive...jer bi prave vjernike ovakva tema mogla i uvrijediti (mada osobno nisam uvrijeđen)... Pa me nazovi i konzervativnim i uskogrudnim...ali to se jednostavno ne radi... Moje skromno mišljenje...
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše Zadnji Uredio Adolon : 24-03-08 u 00:56. | |
| |
| | #44 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SRETAN USKRS (na Gospodaričin način) Citat:
tako je . ja uočavam dvostruki moral i licemjerje, a to je ono što najviše mrzim kod ljudi. iako nemam ništa protiv dotične gđice ili G. ipak čini mi se da koristi "politiku" dvotrukih mjerila
__________________ Jebeš potpisr" Zadnji Uredio Korozija : 24-03-08 u 01:00. | |
| |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SRETAN USKRS (na Gospodaričin način) Dvostruka mjerila i licemjerje , i sl. etikete zadrži za sebe.. Nije primjereno da jedan muškarac, ženskoj osobi, a osobito s kojom je razmjenio tri posta se na taj način obraća..Ja se tako mogu razgovarat samo sa onima koji malo duže tipkaju samnom.. Inače , Ja sam Mistress i nikome ne dajem ništa, a osobito pičke..
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| |
| | #46 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 06-09-07 Godina: 30
Poruka: 105
![]() | Re: SRETAN USKRS (na Gospodaričin način) koji likovi... ![]() e ovak,prva greska bi bila bas tvoja sto se uopce ljutis na one koji bi ti ''uvalili kruti''? pa valjda je to i za ocekivati kada postas svoje golotinje.osoba koja nevoli da cuje takvo sto,zasigurno nece ni svoje slike stavit na net.kapis? pogotovo ne u tim ''kompleksnim'' situacijama.ipak,99 % muskaraca ne voli da ih netko siba kandjijom preko ledja pa se neki forumasi mozda malo osjecaju uplasenim i gledaju na sve to kao ponizavanje muskog roda.druga greska bi bila na teret ostalih forumasa....pa sto se uopce javljate na njezinu temu ako vam to nije po volji? dobro sad..ja sam dosao jer sam mislio da ima neke veze sa uskrsom kad ono; ![]() nisam na nicijoj strani iako nebi bas volio da me netko mlati... ![]() sve u svemu jedan veliki respekt na hrabrosti. ![]() |
| |
| | #47 (permalink) | |||
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SRETAN USKRS (na Gospodaričin način) Citat:
Uostalom, već znate na koji na čin čestitam i kakve svjetonazore imam, pa ako vas to vrijeđa, žao mi je, ali onda nemojte otvarati moje čestitke i teme.. A rob na križu, Dorina, ..takvo nešto mi nikada ne bi palo napamet, i tko je to uopće spominjao i kakve veze ima sa ovime..to bi bilo ismijavanje, a ja nikoga ne smijavam za razliku od drugih koji to vrlo rado čine na ovome forumu Citat:
Zašto otvaraš temu, kad znaš što će biti..nije mi bila namjera nikoga vrijeđati..No, nemogu glumiti nešto što nisam..Ovo sam Ja, ..i nemoj gledati ili si znatiželjan, pa ipak virneš ![]() Citat:
Dakle, nije mi namjera bila da se nekome nešto digne, prema tome, opće kulturna osoba, sa visokim nivoom jednog gospodina, može ovo gledati samo kao umjetnost i način izražavanja same sebe.. Bdsm je način življenja, i obje osobe sa vlastitim pristankom se upuštaju u takvo što, nitko nikoga ne mlati prisiljava na nešto protiv volje.. Toliko od Miss A ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |||
| |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,225
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SRETAN USKRS (na Gospodaričin način) Vidim, situacija je napeta - ekipo svima sretan i blagoslovljen Uskrs..... p.s. slikice svakak baš nisu za Uskrsnu temu, ipak je to nešto sveto, čak i ako baš nisi neki vjernik, ali eto...
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| |
| | #49 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SRETAN USKRS (na Gospodaričin način) Paa.. ovakvim slikama ja nebi čestitao uskrs. Da me krivo ne shvatite, niti ramazan, ni srpski božić ni kinesku novu godinu. To mi se jednostavno ne slaže sa tim. |
| |
![]() |
« Locirana G - točka ............... točka s koje nema povratka...
|
Par riječi o ljubavi i vezama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:39.

funky_d
tako je . ja uočavam dvostruki moral i licemjerje, a to je ono što najviše mrzim kod ljudi. iako nemam ništa protiv dotične gđice ili G. ipak čini mi se da koristi "politiku" dvotrukih mjerila

pogotovo ne u tim ''kompleksnim'' situacijama.ipak,99 % muskaraca ne voli da ih netko siba kandjijom preko ledja pa se neki forumasi mozda malo osjecaju uplasenim i gledaju na sve to kao ponizavanje muskog roda.druga greska bi bila na teret ostalih forumasa....pa sto se uopce javljate na njezinu temu ako vam to nije po volji?