| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi sta bi napravili da vam cura napravi ovo??? u Društvo forumu; tada san sa ton curon bia otprilike godinu dana....sve je bilo super,divno i krasno dok jedan dan nije ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | sta bi napravili da vam cura napravi ovo??? tada san sa ton curon bia otprilike godinu dana....sve je bilo super,divno i krasno dok jedan dan nije dosla sa pricon da je trudna..prvo san osta sokiran,a onda san opet razmislia u glavi da se to moglo dogodit svakome..al to nije bia niti pocetak iznenadenja i sokova...kad san je pita sta cemo sad rekla mi je da ja necu nista jer dite nije moja...skoro san umra nakon toga...i nista ja je odjeben , u glavi razmisljan zasto je nisan ubia i tako par dana...kad evo nje nakon 9 dana na vrata place ko da je u paklu i govori mi kako joj je zaj i da bi tila pobacit i pocet s menon ispocetka...ja racunan nije moje dite pa neka radi sta oce , uostalom jos je volin ovo-ono....i tako to sve zajedno zgrizen i skupin joj za pobacaj kod privatnika...nemojte niti pitat kolko me kostalo...ona pobaci i javi mi se za 10 dana...opet place na teleonu bla bla bla....ja je pitan sta joj je ona nesto oprosto volin te ovo ono....meni je za al ono dite sta san pobacila ipak je bilo tvoje...sta bi ja sad triba...=???
__________________ WhY WoUlD I Go tO HiGhsChOoL WhEn i cAn gO tO ScHoOl hIgH |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sta bi napravili da vam cura napravi ovo??? ček malo ovde lud jebe zbunjenog... Jel dijete tvoje ili nije ?...Ako ga je pobacila kako je mogla saznat da je tvoje...WTF... Nis mi nije jasno...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sta bi napravili da vam cura napravi ovo??? Postoje 2 moje teorije: 1. Ako si njoj dao pare a ne doktoru i nisi bio u bolnici, onda ti srala i pokrala te za 1600 kn. Lijek: Odjebi je 2. Ako si pare dao doktoru ili bio u bolnici, onda te prevarila i ostala trudna pa ti sada sere da je bilo tvoje da joj oprostiš jer te varala. Lijek: Odjebi je
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| butsecks | Re: sta bi napravili da vam cura napravi ovo??? Citat:
To mozda palo na pamet? ![]()
__________________ Ja živim na slepom koloseku... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sta bi napravili da vam cura napravi ovo??? ok ako je spavala samo s njim...onda mu je srala...kako god okrenes ono sto je reko Locrian prije mene LIJEK: ODJEBI JE
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: sta bi napravili da vam cura napravi ovo??? Citat:
Sorry, ali pokidala sam se na ovo ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: sta bi napravili da vam cura napravi ovo??? Ja ne kužim ništa ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, napravi, napravili, ovo, sta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:19.

WhY WoUlD I Go tO HiGhsChOoL WhEn i cAn gO tO ScHoOl hIgH 

To mozda palo na pamet?