| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Što bi napravili u ovoj situaciji?? u Društvo forumu; Nis,izašao bih iz sobe i pustio ljude da na miru zavrse kaj su poceli...... |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: STO BI NAPRAVILI U OVOJ SITUACIJI?? znachi ak ima cca 15-16-17... ovom bi izvadil mljechne zube..i koji samar.. a ak je stariji..ucjena brate mili ucjena..treba pare izvuch di stignesh... i baj d vej najte kenjat da bi ih pustili..ipak ti neko seku dira... ![]()
__________________ Jebao ne jebao, godine kurcu prolaze |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi napravili u ovoj situaciji?? Citat:
![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi napravili u ovoj situaciji?? Pa? di je problem? što brže izađeš van i pustiš ljude da uživaju! Osim ak je seka jakoo maloljetna, onda razbiješ zube tipu ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,722
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi napravili u ovoj situaciji?? Prcao bi je do bola i ucjenjivao da ću sve reć starcima.... ![]() Tako bi me seka služila da bi ona sa bičem bila dječja igra prema meni.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06 Godina: 22
Poruka: 155
![]() | Re: Što bi napravili u ovoj situaciji?? ako je seka puno mlađa polomio tipa ako nije jebavo bi ih u mozak da mi daju za pivu pa da odem ća;D
__________________ Pesimisti su samo dobro obaviješteni optimisti |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,957
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi napravili u ovoj situaciji?? Ak mi je seka do 15 godina i lik je stariji od nje ihahaj onda bi napravio od njega ateistu. A ak je sve regularno ispričao bi se na smetnji i izasao van...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Purger | Re: Što bi napravili u ovoj situaciji?? Snimao bi ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:07.