| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Što je i tko je sve kurva???? u Društvo forumu; Što bi bilo po vama sve definicija kurve i tko su kurve, jer vidim da kroz razne topice....na različite ... |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,129
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Što bi bilo po vama sve definicija kurve i tko su kurve, jer vidim da kroz razne topice....na različite se načine to doživljava?????
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 617
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je i tko je sve kurva???? haha pa tebe to pitanje stvarno muči..... po meni su kurve sve sponzoruše, one šta se jebu sa svakim (bez i sa naknada...), one koje imaju više dečkiju, one koje varaju svoje dečke, muževe..... cure/žene.. koje se upucavaju svakom frajeru kojem stignu.....ma dalo bi se još nabrajat....
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,129
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne muči me, ali vidim da je izraz kojim se svatko lako razbacuje u bilo kojem kontekstu ovdje sam mislio i na žene i muškarce....znam tipa koji kara imućnije gospođice i gospođe.......a je skockan i fura dobar auto....kurva.... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| charolastra | Re: Što je i tko je sve kurva???? Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: Što je i tko je sve kurva???? Citat:
mislim ono .... malo pretjeruješ. kaj tebi uopće znači kurva? trpaš tolko toga pod jednu riječ, da kad bi se tak koristilo, gubi svako značenje. | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Što je i tko je sve kurva???? Citat:
Kurva je karakterna osobina, žena koje ne poštuju osnovne kodekse ponašanja u svojoj okolini. | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 617
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je i tko je sve kurva???? Citat:
slažem se ![]()
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kurve |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |