| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Što kad sex postane rutina? u Društvo forumu; Mislite li da je rutina u sexu znak opadanja zanimanja za partnera, ili je to nešto što dođe s ... |
| | #3 (permalink) |
| - Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 21,612
![]() | Re: Što kad sex postane rutina? U pravu si. To je znak opadanja zanimanja za partnera. Možda bi se trebali jebat u drugo vrijeme, na drugim mjestima ili pak s drugim ljudima ili stvarima (pomagalima -dildo i sl.) Ali najpametnije bi vam bilo da se ne jebete uopće neko vrijeme - pa kad vam prigusti, svaki će seks bit dobar, bio on rutinski ili "nerutinski" Eto. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 27
Poruka: 7
![]() | Re: Što kad sex postane rutina? Čini mi se da je normalno da u početnom zanosu stalno skačemo jedno na drugo, ali... Prije smo bili ko zečevi, nekoliko puta dnevno. Sada nekoliko puta tjedno. Meni je to ok (doduše malo uzbuđenja ne bi škodilo), ali on smatra da mi se sada manje sviđa, da ga manje želim, s čime se nikako ne mogu složiti. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 01-10-05 Godina: 27
Poruka: 10,767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad sex postane rutina? Da ali zar nije važnija kvaliteta od kvantitete? Sad bi vam trebalo biti bolje, iako nije tako često ![]()
__________________ Nekada gradiš zidove oko sebe, ne da zadržiš ljude vani, nego da vidiš kome je dovoljno stalo da ih sruši. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 26
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad sex postane rutina? Citat:
A mi smo k'o mala djeca. Ako nas naučite na puno igračaka, onda stalno plačemo za puno igračaka... Umjesto da cijenimo malo igračaka, ali kvalitetnih igračaka, koje bi nam vi poklanjale... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| - Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 21,612
![]() | Re: Što kad sex postane rutina? uvijek je rizik ako se na početku stalno jebete, jer prije ili kasnije intenzitet jebačine mora past, pa to onda postane problem Ali kao što je Wamp rekla - bitnija je kvaliteta nego kvaniteta.. bitno je da je dobro KAD se jebete, a ne koliko se jebete |
| | |
![]() |
| Tagovi: kad, postane, rutina, sex, sto |
« Golden Shower
|
Bog vs ljubav »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:08.