Ne znam..nije mi se desilo ali probaj monotoniju razbit igricama,pomagalima...
Raspravljate o temi Što kad sex postane rutina? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Mislite li da je rutina u sexu znak opadanja zanimanja za partnera, ili je to nešto što dođe s vremenom? ...
Ne znam..nije mi se desilo ali probaj monotoniju razbit igricama,pomagalima...
U pravu si.
To je znak opadanja zanimanja za partnera. Možda bi se trebali jebat u drugo vrijeme, na drugim mjestima ili pak s drugim ljudima ili stvarima (pomagalima -dildo i sl.)
Ali najpametnije bi vam bilo da se ne jebete uopće neko vrijeme - pa kad vam prigusti, svaki će seks bit dobar, bio on rutinski ili "nerutinski"
Eto.
Čini mi se da je normalno da u početnom zanosu stalno skačemo jedno na drugo, ali... Prije smo bili ko zečevi, nekoliko puta dnevno. Sada nekoliko puta tjedno. Meni je to ok (doduše malo uzbuđenja ne bi škodilo), ali on smatra da mi se sada manje sviđa, da ga manje želim, s čime se nikako ne mogu složiti.
Da ali zar nije važnija kvaliteta od kvantitete? Sad bi vam trebalo biti bolje, iako nije tako često![]()
pa čekaj, kod koga je problem - kod tebe ili kod njega?
kome nema volje za jebačinu? ti ili on?
meni je super, ali on misli da ako se ne jebemo toliko kao prije, da ga manje želim.
jednostavno, nekad mi je dovoljno samo zaspati u njegovu zagrljaju.
uvijek je rizik ako se na početku stalno jebete, jer prije ili kasnije intenzitet jebačine mora past, pa to onda postane problem
Ali kao što je Wamp rekla - bitnija je kvaliteta nego kvaniteta.. bitno je da je dobro KAD se jebete, a ne koliko se jebete
kakva su vaša iskustva, je li normalno da se parovi malo primire nakon određenog vremena?