Ja se slažem sa Negatronom...
Raspravljate o temi Što kad sex postane rutina? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Moja prijateljica uvijek govori: "Ne mijenjaj krevet! Mijenjaj dečka!" Što god da joj to znači......
Ja se slažem sa Negatronom...
iskreno, mislim da je to normalno...strast ona pocetna nakon nekog vremena splasne, kao i zaljubljenost početna..leptirići u trbuhu i slično...nakon toga kreće ljubav gdje shvatite dali ste nekoga stvarno zavoljeli ili ne...
PER ASPERA AD ASTRA
naravno da sex postane rutina nakon izvjesnog vremena, narocito u dugim vezama ili braku
ali zato postoji razgovor izmedju dvoje, sta se voli, sta se zeli probati, seksualne igracke i pomagala i jos mnogo stvari
jer ne treba zanemariti sex tj. rutinu u njemu koja se javlja izmedju dvije osobe u vei jer je sex jaaaako bitna stavka u vezi...sve ostalo moze biti super ali ako sex ne valja...onda je lako moguce da dodje do velikih problema (najcesce se pocne seviti okolo sa drugim ljudima) i onda puca sve
Potpisujem ovo gore!!! Iako nakon dužeg života sa boljom polovicom, sex sam je sve bolji, sad zna sve javne i tajne zone i kako me lako dovede do želje, čak i kad sam vrlo umoran... Biće da iskustvo čini čovjeka, hm ženu boljom!
šta je to rutina?, ako je to ono stalno-isto, često-isto
hm, jedva čekam
![]()
pa neke put kad se čovjeku ne sexa bolja se okrenuti i zaspati nego to rutinski obavljati sa nadznakom da moraš.
a sad osvježiti sex...hmmm..moguče je, prevariš ženu i osvježiš ga![]()
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
Obratiti pažnju na ono što je FBS rekao, istina je! Ali ako dok s nekim pričate o tome govorite jedno a mislite drugo, onda je bolje ni ne pričati o ičemu!!!
Ne znam, nije mi se desilo da mi sex postane rutina...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
nije nit meni.. nadam se da ni nece tako skoroali vjerujem da se takve stvari mogu (uostalom, kao i sve ostalo) rijesiti razgovorom i voljom obje strane da se neke stvari promijene..