ah, žene!
ne pokušavaj shvatiti, nećeš uspjeti
i nemoj bezglavo trčati za njom, polako
pričekat će te ako to želi
Raspravljate o temi što kad te djevojka ignorira? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Neka mi netko objasni što učiniti kad te djevojka ignorira? Dogovor je bio da ona ide van sa curama, ja ...
ah, žene!
ne pokušavaj shvatiti, nećeš uspjeti
i nemoj bezglavo trčati za njom, polako
pričekat će te ako to želi
to je do tebe sto ces napraviti, ali ja bi se dobro zamislio kakva je to veza di te cura ignorira?
aj da ste se posvadali prije toga ili nesto tako mozda bih i razumio, al ovo mi je predebilno... meni to vise lici kao da te se ona srami ili da joj je neugodno sta po meni nije normalno...
eto, na tebi je sta ces uciniti, ali tako ti ja vidim situaciju
Ignoriraj i ti nju, pa vidi sta ce da bude...
Žao mi je što ti se to dogodilo. A možda te nije vidjela...
ma odje**** ju kad te se srami ili te ignorira, nema tu srece...
Stvar je vrlo jednostavna.
ŽENE SU ZLE I LAŽU.
Šta prije to shvatiš, život će ti bit lakši.
Ti si imao sreće, pa si već u toj ranoj životnoj dobi stekao nagovještaj ove istine. Neka te taj nagovještaj dovede ka pravoj istini: da su žene zle i lažu.
Samo hrabro, šta prije pogledaš u najcrnje paklenske dubine ženske zloće, i prije spoznaš pravu istinu, razočaranje će bit manje a život će ti bit podnošljiviji.
Sretno!
A damfisk je na izborima glasao za ženu![]()
![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
to sam ga i ja pita negdi da mi objasni taj svoj potez pa me ignorira![]()
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.