Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Što kada se izbljuje prije vremena… u Društvo forumu; Dakle, cijelu noć bariš neku koku.. Napališ se kao bik… Popije se… Konačno ti uspije, dovedeš ju doma….. Umočiš ga ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-06-07, 13:28   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-06-07
Poruka: 22
sperminator se izdvaja iz mase
Što kada se izbljuje prije vremena…

Dakle, cijelu noć bariš neku koku.. Napališ se kao bik… Popije se… Konačno ti uspije, dovedeš ju doma….. Umočiš ga a on se izbljuje prije vremena… Što u takvoj situaciji? Dali se ponovno javiti?
sperminator je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:30   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,550
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Što kada se izbljuje prije vremena…

aaaa skviiiik smak svijeta!!!

jao, pa sto onda, zast se ne bi javio? reci joj da je bila pijana i da se zapravo ne sjeca da je sex trajao 2 sata LOL
Star 18-06-07, 13:30   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

A ne...
Meni je to baš slatko. Pogotovo ako se curi sviđa taj dečko, onda joj je to iiidealna prilika za zbližavanje, ako mu pokaže da ga ne osuđuje.
I onda opet mogu uskoro ponoviti...
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:31   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

meni je to kompliment kad se odmah zbljuje.....znači da sam toliko jebena da ne mora ni umočit
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:32   #5 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
meni je to kompliment kad se odmah zbljuje.....znači da sam toliko jebena da ne mora ni umočit
............. ...................
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:33   #6 (permalink)
Starter

Jednom mi se to dogodilo, kao mladom i neiskusnom, ali me zanima što cure misle o tome? Bio sam promao u zemlju...
sperminator je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:33   #7 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,459
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

kako ne, trebat će ti za vježbanje

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:33   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

nemaš razloga za to
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:33   #9 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Kako smo umišljeni...
sperminator je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:34   #10 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,965
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
A ne...
Meni je to baš slatko. Pogotovo ako se curi sviđa taj dečko, onda joj je to iiidealna prilika za zbližavanje, ako mu pokaže da ga ne osuđuje.
I onda opet mogu uskoro ponoviti...
kaj rigoletto ponoviti?
abazi..izbljuje se prije vremena..ak se tak napijesh da ti se bljuje..onda kak ti se digne uopće,a?i za bljuvanje nikad nije prerano..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: izbljuje, kada, prije, sto, vremena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108