Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Što kada se izbljuje prije vremena… u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: sperminator Kako smo umišljeni... pa baš je korektno i realno Nefertiti rekla...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-06-07, 13:35   #11 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,896
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel
Re: Što kada se izbljuje prije vremena…

Citat:
Pravi autor: sperminator Pogledaj Poruke
Kako smo umišljeni...
pa baš je korektno i realno Nefertiti rekla
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:36   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Citat:
Jednom mi se to dogodilo, kao mladom i neiskusnom, ali me zanima što cure misle o tome? Bio sam promao u zemlju...
Ma da ti se dogodilo i dvaput... Meni je to tako simpa i nikad mi nije bilo jasno zašto to dečke uopće brine.
Bivši dečko nije baš puno mogao izdržat sa mnom, a meni je to uvijek imponiralo... Onda bi njemu kao malo bilo beeed i onda bih ja opet za par minuta sjela na njega pa bi duže...
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:38   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-06-07
Poruka: 22
sperminator se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
kaj rigoletto ponoviti?
abazi..izbljuje se prije vremena..ak se tak napijesh da ti se bljuje..onda kak ti se digne uopće,a?i za bljuvanje nikad nije prerano..
Ta ti je dobra, kažeš imala je vremena tko joj je kriv
sperminator je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:39   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,604
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Citat:
Kako smo umišljeni...
Pokušavam dokazati da curama to nije bad, a ti tako.......e pa jebi se onda.......i svršavaj prerano.........ja umišljena....ma vidjet ćeš ti još čija majka crnu vunu prede............tctctctcccctctc
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:39   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,870
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ako je bila tak pijana da se zbljuje (prije vremena?!?) čisto sumnjam da bi i sex bio nešto posebno. Ahaaa, a ja sam mislio da Sperminator misli na nju...

Ma nije neki bed, javiš joj se i kažeš da je bila tak sexy da imaš sreće što ti je samo jedna glava expodirala.
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:42   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

dobra fora wolfie!!!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:44   #17 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Pokušavam dokazati da curama to nije bad, a ti tako.......e pa jebi se onda.......i svršavaj prerano.........ja umišljena....ma vidjet ćeš ti još čija majka crnu vunu prede............tctctctcccctctc
Joj, joj čemu takva reakcija... Pa čovjek se ne smije niti našaliti... Ak si tak dobra pošalji nam sliku pa da mi muški damo ocjenu...
sperminator je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:45   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,870
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

A 'za ozbač', i za idući puta- imaš i trikova kojima diskretno možeš riješiti problem na obostrano zadovoljstvo (ako niste prepijani)...
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:46   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Joj, joj čemu takva reakcija... Pa čovjek se ne smije niti našaliti... Ak si tak dobra pošalji nam sliku pa da mi muški damo ocjenu...
ne mogu ti poslati sliku jer se bojim opet tvoje prerane ejakulacije
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:49   #20 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
ne mogu ti poslati sliku jer se bojim opet tvoje prerane ejakulacije

A ni ja nebi slao sliku da sam se umislio a loše izgledam...
sperminator je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: izbljuje, kada, prije, sto, vremena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113