| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Što kada se izbljuje prije vremena… u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: sperminator Kako smo umišljeni... pa baš je korektno i realno Nefertiti rekla... |
| | #12 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kada se izbljuje prije vremena… Citat:
Meni je to tako simpa i nikad mi nije bilo jasno zašto to dečke uopće brine.Bivši dečko nije baš puno mogao izdržat sa mnom, a meni je to uvijek imponiralo... Onda bi njemu kao malo bilo beeed i onda bih ja opet za par minuta sjela na njega pa bi duže... | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kada se izbljuje prije vremena… Pokušavam dokazati da curama to nije bad, a ti tako.......e pa jebi se onda.......i svršavaj prerano.........ja umišljena....ma vidjet ćeš ti još čija majka crnu vunu prede............tctctctcccctctc ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kada se izbljuje prije vremena… Ako je bila tak pijana da se zbljuje (prije vremena?!?) čisto sumnjam da bi i sex bio nešto posebno. Ahaaa, a ja sam mislio da Sperminator misli na nju... ![]() Ma nije neki bed, javiš joj se i kažeš da je bila tak sexy da imaš sreće što ti je samo jedna glava expodirala. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kada se izbljuje prije vremena… dobra fora wolfie!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-06-07
Poruka: 22
![]() | Re: Što kada se izbljuje prije vremena… Citat:
![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kada se izbljuje prije vremena… A 'za ozbač', i za idući puta- imaš i trikova kojima diskretno možeš riješiti problem na obostrano zadovoljstvo (ako niste prepijani)... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kada se izbljuje prije vremena… ne mogu ti poslati sliku jer se bojim opet tvoje prerane ejakulacije
| | |
![]() |
| Tagovi: izbljuje, kada, prije, sto, vremena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:27.

Meni je to tako simpa i nikad mi nije bilo jasno zašto to dečke uopće brine.
Ahaaa, a ja sam mislio da Sperminator misli na nju...