Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Što kada se izbljuje prije vremena… u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti ne mogu ti poslati sliku jer se bojim opet tvoje prerane ejakulacije Auu, grdooo....

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-06-07, 13:49   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,772
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: Što kada se izbljuje prije vremena…

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
ne mogu ti poslati sliku jer se bojim opet tvoje prerane ejakulacije
Auu, grdooo.
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:50   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,669
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

znam se i ja šaliti hehe
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:53   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-06-07
Poruka: 22
sperminator se izdvaja iz mase

Citat:
znam se i ja šaliti hehe
Isprika, malo sam pretjerao
sperminator je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:54   #24 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
znam se i ja šaliti hehe
i to kvalitetno, a ne kao cigenigger
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 13:57   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,669
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

hehehe ma ja se nisam uvrijedila ni najmanje!!! nadam se da nisi ni ti.....
a sad za "istač", to nije niti sramota niti neki bad....i cure koje drugačije misle su glupače! Niti jednog dečka ne bi trebalo biti sram zbog toga..........ono što sam rekla i dalje stoji: meni je to kompliment......
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 14:05   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Vidi ga, rađe se on svađa nego da nešto nauči...

Kad već ne pitaš, za idući put si nađi ono što Ameri zovu 'točka od milijun dolara' pa ju upotrijebi kao 'vatrogasnu mjeru' (meni je sexy kad mi to ona napravi)... To ti je kao kad dobiješ dodatno bacanje u košarci (jer ti načešće mališan ne izgubi na bojnoj spremi).
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 14:05   #27 (permalink)
Starter

Ma kažem danas sam bolji na tom području (iskustvo) , ali me zanimalo što cure misle o tome…

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Vidi ga, rađe se on svađa nego da nešto nauči...

Kad već ne pitaš, za idući put si nađi ono što Ameri zovu 'točka od milijun dolara' pa ju upotrijebi kao 'vatrogasnu mjeru' (meni je sexy kad mi to ona napravi)... To ti je kao kad dobiješ dodatno bacanje u košarci (jer ti načešće mališan ne izgubi na bojnoj spremi).
Ma mlad i neiskusan, peglo sam u misionarskoj pozi, krv je uzavrela i stvorila pritisak u daljnjoj glavi, uostalom znaš kako je to i morao se izbljuvati…

Kako da poistavim sliku uz tekst???

Koristi edit umjesto pisanja posta za postom!

Zadnji Uredio daidza : 18-06-07 u 14:22.
sperminator je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 14:14   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Može on htjeti kol'ko hoće, ipak si pametniji pa ga možeš zavarati. Samo prije 'solo' nađeš i uvježbaš, pa ne moraš pipkati kad ti je panika.

Jedino je problem što takve stvari ne znaš kad si 'mlad i lud', jer si prepametan pitati, a i kad pitaš obično dobiješ od nkeog 'mudraca' odgovor,, 'ma niš' ne brini, gurni malog gdje stigneš i deri miško'...

EDIT- imaš na 'naprednom odgovoru' odn 'editu' gumbić upravljaj privitcima (ako stavljaš sliku sa svog compa) pa tamo izaberi i uploadaj sliku.
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 15:20   #29 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

znachi mrak je..mala te nije niti pošteno vidjela kak zgledaš..zbljuješ se i kažeš:to sam ti ja!
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 15:35   #30 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
znachi mrak je..mala te nije niti pošteno vidjela kak zgledaš..zbljuješ se i kažeš:to sam ti ja!
Ma nisam se ja zbljuvao nego svršio....
sperminator je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: izbljuje, kada, prije, sto, vremena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114