| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Što kada se izbljuje prije vremena… u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti ne mogu ti poslati sliku jer se bojim opet tvoje prerane ejakulacije Auu, grdooo.... |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,669
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kada se izbljuje prije vremena… znam se i ja šaliti hehe
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,669
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kada se izbljuje prije vremena… hehehe ma ja se nisam uvrijedila ni najmanje!!! nadam se da nisi ni ti..... a sad za "istač", to nije niti sramota niti neki bad....i cure koje drugačije misle su glupače! Niti jednog dečka ne bi trebalo biti sram zbog toga..........ono što sam rekla i dalje stoji: meni je to kompliment......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kada se izbljuje prije vremena… Vidi ga, rađe se on svađa nego da nešto nauči... ![]() Kad već ne pitaš, za idući put si nađi ono što Ameri zovu 'točka od milijun dolara' pa ju upotrijebi kao 'vatrogasnu mjeru' (meni je sexy kad mi to ona napravi)... To ti je kao kad dobiješ dodatno bacanje u košarci (jer ti načešće mališan ne izgubi na bojnoj spremi). ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-06-07
Poruka: 22
![]() | Ma kažem danas sam bolji na tom području (iskustvo) , ali me zanimalo što cure misle o tome…Citat:
![]() Kako da poistavim sliku uz tekst??? Koristi edit umjesto pisanja posta za postom! Zadnji Uredio daidza : 18-06-07 u 14:22. | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kada se izbljuje prije vremena… Može on htjeti kol'ko hoće, ipak si pametniji pa ga možeš zavarati. Samo prije 'solo' nađeš i uvježbaš, pa ne moraš pipkati kad ti je panika. ![]() Jedino je problem što takve stvari ne znaš kad si 'mlad i lud', jer si prepametan pitati, a i kad pitaš obično dobiješ od nkeog 'mudraca' odgovor,, 'ma niš' ne brini, gurni malog gdje stigneš i deri miško'... ![]() EDIT- imaš na 'naprednom odgovoru' odn 'editu' gumbić upravljaj privitcima (ako stavljaš sliku sa svog compa) pa tamo izaberi i uploadaj sliku.
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: izbljuje, kada, prije, sto, vremena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:24.

znam se i ja šaliti hehe

Samo prije 'solo' nađeš i uvježbaš, pa ne moraš pipkati kad ti je panika.