| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Što mislite o braku??? u Društvo forumu; Što mislite o braku općenito, kao instituciji, kada gledate ljude pored vas u braku, kako funkcioniraju, ako ... |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Što mislite o braku općenito, kao instituciji, kada gledate ljude pored vas u braku, kako funkcioniraju, ako već jeste u njemu, rastave....?????? Zgodan pps koji me potaknuo na ovaj topic RapidShare: 1-Click Webhosting
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Što mislite o braku??? Meni je super,evo jučer bila godina dana.Iako se moram priznati,nije se ništa posebno promijenilo od vremena kad smo bili u vezi... Razlika je jedino što smo stavili prstene na ruku,potpisali se i zakleli pred bogom na vjernost dok nas smrt ne rastavi ! To je moje iskustvo...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Administrator | Re: Što mislite o braku??? Citat:
a jeste i prije veze živjeli zajedno ili tek sada živite zajedno | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Što mislite o braku??? Ne,nismo živjeli zajedno doslovno...al smo često provodili vrijeme jedan kod drugog.Prije svadbe smo izbrojali zajedničkih 11 godina ! Sa ovom godinom koju smo u braku je 12...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o braku??? Iskreno... roditelji su mi razvedeni i nemam neko pozitivno mišljenje o braku niti vjerujem u njega kao instituciju... možda se jednog dana uvjerim u suprotno, ali sad sam još uvijek nekako ogorčena kad su u pitanju ljubav, ozbiljna veza i brak... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Purger | Re: Što mislite o braku??? Citat:
Ne razumijem zbog čega ne vjeruješ u brak ? Zbog roditelja ? Moji su isto rastavljeni i iz mojeg iskustva ti mogu reći da moji roditelji nemaju apsolutno nikakve veze sa mojim pogledom na brak... Ne znam,to je slučaj kod mene.Roditelji su mi rastavljeni i to mi nije razlog da ne vjerujem u ljubav,brak,zajedništvo...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o braku??? Citat:
Pa sve zavisi kad su se razveli...? Ne doživljavamo svi na isti način sve to... ja eto ne vjerujem.. ne znam zašto.. nije samo zbog roditelja, dosta razmišljam o svemu tome i kad gledam ljude oko sebe, nekako je sve to otišlo u tri pm... ima iznimaka ali to je danas prava rijetkost... opet kažem, možda se jednog dana uvjerim u suprotno... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: brak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.