Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi što mislite o sexu u troje ili više ????? u Društvo forumu; pa probaj.....to bar nije problem...kvorum se odma nadje... ..makar 6 banki je vec na grbaci....hmhm...to bu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-12-06, 19:22   #101 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,089
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook
Re: što mislite o sexu u troje ili više ?????

pa probaj.....to bar nije problem...kvorum se odma nadje...

..makar 6 banki je vec na grbaci....hmhm...to bu tu malo teze islo...hehe
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-12-06, 21:50   #102 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-12-06
Godina: 28
Poruka: 6
ludiboys se izdvaja iz mase

dobro je za razbijanje monotonog seksa s jednom osobom...
ludiboys je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-01-07, 06:24   #103 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-01-07
Godina: 35
Poruka: 14
flash35 se izdvaja iz mase

probao sam sve moguce kombinacije, osim homosexualne... pu pu daleko bilo ali cisto sumnjam da bih to uradio sa zenom koju volim, ljubav i te stvari ne idu bas zajedno.. grupnjak je cisto nagonska stvar, obicno praznjenje, ali i na neki nacin prelepo iskustvo..
flash35 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-01-07, 11:38   #104 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

..ma to su više igrice, dok si mlad i nevezan treba sve probati..sad mi to više ne pada na pamet, ali lijepo je imati i to iskustvo!
Odgovori sa citatom
Star 29-01-07, 11:41   #105 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-01-07
Godina: 35
Poruka: 8
malena se izdvaja iz mase
Wink Re: što mislite o sexu u troje ili više ?????

Drage moje "sebicne cure",moguli da ptam kolkiko dugo ste vi sa svojim deckima?
Meni je davno nekad neko rekao kako je dosadno svaki dan jesti istu corbu,a ja sam isto tako bila sebicna,dok se i sama nisam zasitila "corbe".

Za par godinica naci cemo se opet ovdje da malo porazgovaramo
malena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-01-07, 12:47   #106 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,526
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

draga malena ova sebicna curica je bila 4 godine u vezi i to sto ti dosadi tvoja corbaq je tvoja krivica jer ocito nisi bas mastovita... sve to na stranu, da se i dogodi da ti dosadi to nema veze sa grupnjacima, mene to osobno ne privlaci...ok?
Odgovori sa citatom
Star 29-01-07, 13:04   #107 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ah i ja ću sada odguliti 4 godine, ali mi grupnjaci nisu pali na pamet. Nekako bi mi to bilo previše. Ne bi se mogla snaći.

Ma to su tako glupe fore sa čorbom, ja to ovako uspoređujem. Jedam svaki dan kruh i nije mi do sad dosadio!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-01-07, 13:17   #108 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

niš special ... malo zabavnije od u dvoje ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-01-07, 13:24   #109 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,089
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

ko voli nek izvoli ...ko ne , ne..... glupo je nekog u nekaj uvjeravat...pa nismo svi isti .....
Odgovori sa citatom
Star 29-01-07, 13:52   #110 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,345
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ja sam bila u vezi malo više od 5 god... i moglo je bit samo sve bolje i bolje... a što se tiče ovoga u troje, imala sam priliku, ali je nisam iskoristila i ne žalim...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sex, sex u troje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114