Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi što mislite o sexu u troje ili više ????? u Društvo forumu; evo, samo hocu da vam kazem da meni jos fali samo dvoje, i imam trojac...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-05-06, 01:05   #21 (permalink)
Photoshop freak

Datum registracije: 31-01-05
Godina: 86
Poruka: 2,082
fL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fL/.\Sh
Re: trism

evo, samo hocu da vam kazem da meni jos fali samo dvoje, i imam trojac
fL/.\Sh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 01:06   #22 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ej, vas dvije... ako bude šta od toga vašega... nemojte zaborat fotografirat
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 01:06   #23 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Wamp
u toje sa jednim muškarcem? a tko je treći? neću se ja više skidat pred tobom ne ne ako ćeš imat prljave misli
Ja sam samo rekla da mi je to lakše zamisliti nego dva muškarca Još ne daj Bože da se kojim slučajem popipaju predamnom, ja bih u nesvijest upala istog trena :rofl:
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 01:07   #24 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: bambina_
zasto onda kometiras kad si sa kokama na kavi druge trebe...tipa ova ima dobru guzu...ova ima dobre sise i tak dalje....ili jedna drugu komentirate...od muskaraca nikad neces cut da komentira druge muskarce...osim ako nije derpe...

pa imaš pravo...ali više bih da me muško dira nego žensko, kužiš?
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 01:08   #25 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: eowyn
Ja sam samo rekla da mi je to lakše zamisliti nego dva muškarca Još ne daj Bože da se kojim slučajem popipaju predamnom, ja bih u nesvijest upala istog trena :rofl:

pa ne moraju sebe pipat...tebe će....ma de i ja baljezgam isto...
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 01:09   #26 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Interesantno je kako ove teme o seksu čim se otvore odmah se namnoži jedno 20-30 postova u roku od pola sata, dok neke druge teme stoje po mjesec dana sa samo jednim do dva posta.

Baš interesantno... ovaj forum je ili pun neiživljenih perverznjaka ili seksualnih stručnjaka koji bi mogli predavat na fakultetu sa seksologiju

(sebe ubrajam u obe kategorije)
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 01:11   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-05-06
Poruka: 233
bambina_ se izdvaja iz mase

Citat:

ma pipat ce oni i sebe medusobno....ali cure moje tesko da ce vem koj muskarac pristat na sex s vama i s jos jednim muskarcem...uvijek su u igri dvije trebe i tip....
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 01:11   #28 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
A znam ja šta ti misliš, ali ja jednostavno ne mogu zamisliti dva gola dečka jedan pored drugog pa da me netko ubije
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 01:12   #29 (permalink)
Cobeta

hmmmmm bit će prije ovo prvo (mislim na forumaše, ne tebe)
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 01:13   #30 (permalink)
Cobeta

Citat:
Pravi autor: bambina_
ma pipat ce oni i sebe medusobno....ali cure moje tesko da ce vem koj muskarac pristat na sex s vama i s jos jednim muskarcem...uvijek su u igri dvije trebe i tip....

ma ja se samo šalim...već sam rekla...drugo je san a drugo java
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sex, sex u troje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113