Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi što mislite o sexu u troje ili više ????? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Interesantno je kako ove teme o seksu čim se otvore odmah se namnoži jedno 20-...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-05-06, 01:13   #31 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-05-06
Poruka: 233
bambina_ se izdvaja iz mase
Re: trism

Citat:
Pravi autor: damfisk
Interesantno je kako ove teme o seksu čim se otvore odmah se namnoži jedno 20-30 postova u roku od pola sata, dok neke druge teme stoje po mjesec dana sa samo jednim do dva posta.

Baš interesantno... ovaj forum je ili pun neiživljenih perverznjaka ili seksualnih stručnjaka koji bi mogli predavat na fakultetu sa seksologiju

(sebe ubrajam u obe kategorije)

uvijek je zanimljivije pricat o ˝zabranjenim˝ temama.....

o drugim temama pricas svakodnevno na kavama,pa ti se neda vise....kuis...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 01:13   #32 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp
hmmmmm bit će prije ovo prvo (mislim na forumaše, ne tebe)

A čuj... svi smo mi pomalo perverzni, ovisno o načinu na koji se gleda... a šta se tiče neiživljenosti - pa seksa nikad dosta, zar ne?
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 01:14   #33 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
A čuj... svi smo mi pomalo perverzni, ovisno o načinu na koji se gleda... a šta se tiče neiživljenosti - pa seksa nikad dosta, zar ne?

da
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 01:14   #34 (permalink)
Regularni forumas

Citat:

pa naravno.... uostalom zdrav je i za duh i tjelo....
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 01:16   #35 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: bambina_
uvijek je zanimljivije pricat o ˝zabranjenim˝ temama.....

o drugim temama pricas svakodnevno na kavama,pa ti se neda vise....kuis...

Pa ne bih rekao da su ovo baš zabranjene teme... šta ti misliš o čemu muški pričaju non-stop, kad ne pričaju o sportu?

A koliko se meni čini, ti sa svojim dragim pričaš o svemu, i nema zabranjenih tema? Pa kako onda baš ti pokrećeš ovakve rasprave? Da bi nas educirala ili da bi prikupila nove ideje?
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 01:20   #36 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pa ne bih rekao da su ovo baš zabranjene teme... šta ti misliš o čemu muški pričaju non-stop, kad ne pričaju o sportu?

A koliko se meni čini, ti sa svojim dragim pričaš o svemu, i nema zabranjenih tema? Pa kako onda baš ti pokrećeš ovakve rasprave? Da bi nas educirala ili da bi prikupila nove ideje?

pa nisam mislila doslovno zabranjene ....vise nesvakodnevne...bar za nas cure...ma i ja isto baljezgam...neznam.... a pokrecem ih vise zbog novih ideja....
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 09:43   #37 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

meni je bambina sumnjiva: : izgleda da ce ipak dovuc onu frendicu na koju je njen dragi bacio drkicu pa ce bit trojac bez kormilara zato se i malo raspituje: :
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 09:52   #38 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

pošto (2000 kuna) sam skeptik,nekako mi smrdi ova bambuča,sve mi se čini ili nije žensko ili nas tu sve skupa dobro podjebava.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 10:26   #39 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

bambina koliko godina imaš mislim nije ni bitno, javi se
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 10:28   #40 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

kiki, mislis da ce Suncica pristat u troje??
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sex, sex u troje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114