| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi što mislite o sexu u troje ili više ????? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Interesantno je kako ove teme o seksu čim se otvore odmah se namnoži jedno 20-... |
| | #31 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: trism Citat:
uvijek je zanimljivije pricat o ˝zabranjenim˝ temama..... ![]() o drugim temama pricas svakodnevno na kavama,pa ti se neda vise....kuis... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trism Citat:
A čuj... svi smo mi pomalo perverzni, ovisno o načinu na koji se gleda... a šta se tiče neiživljenosti - pa seksa nikad dosta, zar ne? ![]() | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trism Citat:
da ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
pa naravno.... uostalom zdrav je i za duh i tjelo.... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
Pa ne bih rekao da su ovo baš zabranjene teme... šta ti misliš o čemu muški pričaju non-stop, kad ne pričaju o sportu? A koliko se meni čini, ti sa svojim dragim pričaš o svemu, i nema zabranjenih tema? Pa kako onda baš ti pokrećeš ovakve rasprave? Da bi nas educirala ili da bi prikupila nove ideje? ![]() | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
pa nisam mislila doslovno zabranjene ....vise nesvakodnevne...bar za nas cure...ma i ja isto baljezgam...neznam.... a pokrecem ih vise zbog novih ideja.... ![]()
| | |
| | #37 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trism meni je bambina sumnjiva : : izgleda da ce ipak dovuc onu frendicu na koju je njen dragi bacio drkicu pa ce bit trojac bez kormilara zato se i malo raspituje : :
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| 4nick8or | Re: trism pošto (2000 kuna) sam skeptik,nekako mi smrdi ova bambuča,sve mi se čini ili nije žensko ili nas tu sve skupa dobro podjebava. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trism kiki, mislis da ce Suncica pristat u troje?? ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: sex, sex u troje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:27.

: