| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sto napraviti... u Društvo forumu; Neki dan mi frend ispricao jednu lijepu pricicu.. On i cura su vec nekih 5 god zajedno i cura mu ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Sto napraviti... Neki dan mi frend ispricao jednu lijepu pricicu.. On i cura su vec nekih 5 god zajedno i cura mu dodje i kaze da zeli ici uokolo flertati s likovima, da zeli sve drugo isprobati ali.. ali ne zeli ga izgubiti - kao prijatelja, kao decka (sada mi je ovo malo oksimoron).Naravno isto on moze raditi i sve super - samo sto da on sada napravi
Sto se sa ljubavne strane tice on ju voli - zao mi ga vidjeti tako ocajnog - rekao da se osjeca ko osuđenik na smrt koji moze biti mrtav za 5 sec ili ga poziv predsjednika spasi. Ja sam ostao bez rijeci - neznam sto bi mu sugerirao, sto rekao.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,094
![]() ![]() | Re: Sto napraviti... Neka joj postavi pitanje " Sto ti zapravo zelis, i u svemu tome koliko ti je do mene stalo???! Nakon toga nažalost slijedi ovo pod 1., jer si ni 2. ni 3. nitko u životu ne bi poželio, a prijatelja neka traži u nekoj drugoj budali!!!
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Sto napraviti... u toj situaciji, ako lik stvarno voli curu i nije mu do flerta okolo (hmm na trenutke pomisim da takvi muskarci stvarno ne postoje ) onda nek on njoj postavi ultimatum.. il ce bit s njim bez flerta.. il ce flertat okolo, al bez njega. ako zenska odabere ovo drugo, onda zna da na nju ne treba gubiti vrijeme ako pak pocne kenjat, nek ne popusta.
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 899
![]() ![]() ![]() | Re: Sto napraviti... ne znam, užasna situacija, ostaviti nekoga sam tak uopće nije lako (baš to prolazim i jadna sam užasno), ali ako pristane na tak nekaj poludjet će, znači ili nek bari i on i nađe drugu curu, a ovoj nekak kaže zbogom ili nek trpi, ma ja pojma više o ljubavi nemam.... ![]()
__________________ stari se... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,768
![]() ![]() | Re: Sto napraviti... nek ju odhebe i nek flertuje okolo, a cura ce jednom shvatit, govorim iz iskustva ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 73
![]() | Re: Sto napraviti... Bolje nek ju pusti, sta ce mu to? Lakse ce ju prebolit sada, nego da se nastave navlacit i dalje (samo ce se osjecat jos jadnije - been there, done that )
__________________ ''In the beginning there was nothing, and then, even THAT exploded!'' ![]() http://www.myspace.com/techno_squirrel |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:02.

ali.. ali ne zeli ga izgubiti - kao prijatelja, kao decka (sada mi je ovo malo oksimoron).

) onda nek on njoj postavi ultimatum.. il ce bit s njim bez flerta.. il ce flertat okolo, al bez njega. ako zenska odabere ovo drugo, onda zna da na nju ne treba gubiti vrijeme