| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sto napraviti... u Društvo forumu; kako je to zavrsilo? dal su napravili dogovor, bas me zanima.... ak nije kasno.....ili u troje ili nek ona ... |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-08 Lokacija: Zagreb Godina: 27
Poruka: 42
![]() | Re: Sto napraviti... kako je to zavrsilo? dal su napravili dogovor, bas me zanima.... ![]() ak nije kasno.....ili u troje ili nek ona ide s milim bogom...pa mozda zavrsi u gajevoj i flertuje svaki dan...u rijetkim trenucima ce se sjetiti da je imala dobrog decka kojem je bila druga i koji ju je jako volio... ovak bi ja to.... ![]()
__________________ When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sto napraviti... Citat:
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sto napraviti... Nek' popriča s njom i kaže da ga ta njena odluka čini nesretnim i tjeskobnim. Nakon toga slijede dva raspleta: 1) Ako cura želi samo eksperimentirati i nije joj do toga toliko stalo, trebala bi uvažiti njegove osjećaje i ostaviti se toga 2) Ako cura misli da se treba iživiti, da su upali u monotoniju, najbolje da prekinu nakratko da oboje "odahnu" od veze |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 592
![]() ![]() ![]() | Re: Sto napraviti... Citat:
...ako ništa, barem mu je iskreno rekla što želi. kako samo pljujemo po curi koja kaže, a da je šutila i tražila drugog(iz bilo kojeg razloga) i imala ga dok se ne otkrije-vjerovatno ne bi ispala tolika kučka... ..nismo li svi pomalo "ona"..... samo je Ona imala muda. hvala. ![]() ..vjernost je davno sahranjena. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:39.

ali.. ali ne zeli ga izgubiti - kao prijatelja, kao decka (sada mi je ovo malo oksimoron).
Grijesiti je ljudski ...