Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sto napraviti... u Društvo forumu; kako je to zavrsilo? dal su napravili dogovor, bas me zanima.... ak nije kasno.....ili u troje ili nek ona ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-04-08, 16:33   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-04-08
Godina: 27
Poruka: 42
Clansman se izdvaja iz mase
Re: Sto napraviti...

kako je to zavrsilo?
dal su napravili dogovor, bas me zanima....

ak nije kasno.....ili u troje ili nek ona ide s milim bogom...pa mozda zavrsi u gajevoj i flertuje svaki dan...u rijetkim trenucima ce se sjetiti da je imala dobrog decka kojem je bila druga i koji ju je jako volio...
ovak bi ja to....
You came in this world alone
Clansman je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 17:40   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,094
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Jedan čekić nije dovoljan za takve!!!
Star 30-04-08, 20:41   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,667
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: abiko Pogledaj Poruke
Neki dan mi frend ispricao jednu lijepu pricicu..
On i cura su vec nekih 5 god zajedno i cura mu dodje i kaze da zeli ici uokolo flertati s likovima, da zeli sve drugo isprobati ali.. ali ne zeli ga izgubiti - kao prijatelja, kao decka (sada mi je ovo malo oksimoron).
Naravno isto on moze raditi i sve super - samo sto da on sada napravi
  1. Ostavi curu i dalje se zna
  2. Ostane s njom i vidi kako ce to ispasti
  3. Ostane skuliran i riskira mogucu šizofreniju jer to sve trpi - jer zeli biti s njom

Sto se sa ljubavne strane tice on ju voli - zao mi ga vidjeti tako ocajnog - rekao da se osjeca ko osuđenik na smrt koji moze biti mrtav za 5 sec ili ga poziv predsjednika spasi.

Ja sam ostao bez rijeci - neznam sto bi mu sugerirao, sto rekao..
Ostavi curu i trazi dalje......kakvo flertanje dok si u vezi ?Znaci njega bi drzala u zaledju u slucaju da nenadje boljeg a ako nadje sta onda?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 02:12   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,736
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Nek' popriča s njom i kaže da ga ta njena odluka čini nesretnim i tjeskobnim. Nakon toga slijede dva raspleta:

1) Ako cura želi samo eksperimentirati i nije joj do toga toliko stalo, trebala bi uvažiti njegove osjećaje i ostaviti se toga

2) Ako cura misli da se treba iživiti, da su upali u monotoniju, najbolje da prekinu nakratko da oboje "odahnu" od veze
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 18:43   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 592
zlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: abiko Pogledaj Poruke
Neki dan mi frend ispricao jednu lijepu pricicu..
On i cura su vec nekih 5 god zajedno i cura mu dodje i kaze da zeli ici uokolo flertati s likovima, da zeli sve drugo isprobati ali.. ali ne zeli ga izgubiti - kao prijatelja, kao decka (sada mi je ovo malo oksimoron).
Naravno isto on moze raditi i sve super - samo sto da on sada napravi
  1. Ostavi curu i dalje se zna
  2. Ostane s njom i vidi kako ce to ispasti
  3. Ostane skuliran i riskira mogucu šizofreniju jer to sve trpi - jer zeli biti s njom

Sto se sa ljubavne strane tice on ju voli - zao mi ga vidjeti tako ocajnog - rekao da se osjeca ko osuđenik na smrt koji moze biti mrtav za 5 sec ili ga poziv predsjednika spasi.

Ja sam ostao bez rijeci - neznam sto bi mu sugerirao, sto rekao..

...ako ništa, barem mu je iskreno rekla što želi.

kako samo pljujemo po curi koja kaže, a da je šutila i tražila drugog(iz bilo kojeg razloga) i imala ga dok se ne otkrije-vjerovatno ne bi ispala tolika kučka...

..nismo li svi pomalo "ona"..... samo je Ona imala muda.

hvala.

..vjernost je davno sahranjena.
zlatokosa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 00:55   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,800
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

super, ja bi ju nakon toga tražio i da proba malo da zaradi pa da nam bude lepo u ime starih vremena
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 08:19   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,746
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

Stari moj!! istog trne poželjeti maloj laku noć i pobjeći glavom bez obzira, a ljubav, e j.... to će se s vremenom izbljediti, samo treba izdržati.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113