| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Što sad kada me ostavio? u Društvo forumu; Evo, nažalost, jučer je došlo do svađe i naglog prekida PREKO MOBITELA. Ja sam još uvijek u nevjerici ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-06
Poruka: 64
![]() | Što sad kada me ostavio? Evo, nažalost, jučer je došlo do svađe i naglog prekida PREKO MOBITELA. Ja sam još uvijek u nevjerici i suzama jer se nemogu zamisliti bez njega. Ja vjerujem da je došlo do nesporazuma jer nisam ništa napravila a on ne želi reci zašto me ostavio.Po poruci vidim da je jako povrijeđen i bjesan. Što da radim? Nikad nisam bila u ovakvoj situaciji. Izgubljena sam. Jer ima smisla nadati se povratku iako je rekao da se više ne poznamo,da je gotovo. Nemogu se pomiriti s ovim.. nemogu. Trebam pomoć. ![]()
__________________ Ako zvuči predobro da bi bilo istinito, onda tako i jest. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što sad kada me ostavio? Ostavio te preko mobitela? A joj... ne ide to baš tako... Uglavnom nemoj očajavati previše, možda je samo bio u tom trenu jako povrijeđen i to mu je bila reakcija u efektu. Pusti ga neka se malo odljuti i smiri, pa opet razgovarajte. Nemoj donositi nikakve prenagle odluke i nemoj previše očajavati, jer možda uopće nije tako strašno kako se činilo sinoć. Još ako je malo naglijeg karaktera (uh što to mrzim) onda samo možeš čekati da se vrati opet u normalu tj. da ga ljutnja prođe (a ona obično ne traje dugo kod takvih). U svakom slučaju, ja bi pričekala barem do navečer da vidim hoće li me nazvati, a ako ne nazove onda bi ja njega... da vidim kako stvari stoje. I da, pozvala bi ga na kavu... i ako već prekidamo da to mi kaže u lice, a ne tako preko mobitela (malo djetinjasto, zar ne?) Koliko ste dugo bili zajedno? Ps. koji su razlozi prekida, ako nije tajna... tako da znamo da li se s razlogom naljutio ili bez veze...?!
__________________ 0-2 |
| | |
| | #4 (permalink) | |
![]() | Citat:
To me ubija u pojam. Nema objašnjena nema niceg. kad ga nazovem poklopi i pošalje sms da ga ostavim na miru. Znam da ga moram ostavit da se ohladi, ali nešto ga je jako povrijedilo a ja neznam što... nejgore je što ja znam da bi to razgovorom riješili, no on mi neda priliku za razgovor. neda mi priliku da mu još jednom kažem da ga volim. Bojim se da on neće ništa poduzeti, niti me nazvati a ja ga zauvijek izgubiti. I znam da ako ne nazove, onda mu nije stalo i ocito može bez mene. Sve mi je to jasno. Teorija stoji. Ali, kako da se pomirim s tim? Toliko uspomena, toliko navika... još malo i bila bi nam 1. godina. A od početka sam bila impresionirana njime i bila sam sretna što ga imam uz sebe.. A njega je najviše prala ljubomora. Cim bi mi se muškarac približio, rekao mi nešto odma je bila faca.. nikada nije ništa rekao ali vidla sam po njemu. izbjegavala sam to što je više moguce, ali ja imam puno prijatelja, i zapostavljala sam ih. jučer sam se malo posvetila prijateljima, zezala se sa njima, plesala i onda mi dođe ta poruka. ne razumijem. a on je bio sa dečkima vani. takav je bio dogovor. Ma, jadna sam i zbunjena. Nikad ga nebi prevarila, znam da mi vjeruje ali neznam cemu to. bojim se da nije možda cuo neki trac ili nešto o meni pa je tako reagirao. ALI JA SAMO TRAŽIM RAZGOVOR.. priliku da mu objasnim... Nemogu se pomirit da nemogu još to nakon toliko vremena dobit. nemogu se pomirit s tim da smo postali stranci preko noći.
__________________ Ako zvuči predobro da bi bilo istinito, onda tako i jest. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 352
![]() | Re: Što sad kada me ostavio? Daj mu par dana da se zbroji,ne previše da se ne ohladi pa ga pitaj kaj si napravila. To ti je tak,voli te i popizdio je na nekaj bez da je čuo kaj ti imaš za reć..... Nadam se da buš si to sredila Edit: stigla ti je poruka prije moje ![]() Gle ljubomorni ljudi se boje da će bit povrijeđeni na onaj način kak bi oni reagirali da se nađu u takvoj situaciji,ak kužiš kaj oču reć. Ljudi koji su 100% vjerni ne razmišljaju o partnerovoj nevjeri.Jednostavno im se to ne mota po glavi bez razloga. Zadnji Uredio Kezo : 03-12-06 u 11:40. |
| | |
| | #6 (permalink) | ||
![]() | Citat:
![]() Citat:
Ma ne sumnjam ni malo da me nije prevario. Vjerujem mu. Mislim da mu je zasmetalo što sam plesala i zabavljala se umjesto bila doma pred tv-om kao obično. Zasmetalo mu je što me prijatelj s kojim se godinama poznam zagrlio i vrtio dok smo plesali, prijatelj koji je u dugoj vezi btw. Bojim se da je u njegovim ocima to sve drugačije izgledalo nego što je. Ali on je uvijek u pravu. i ta njegova tvrdoglavost i ponos ce nas koštati.
__________________ Ako zvuči predobro da bi bilo istinito, onda tako i jest. Zadnji Uredio Hagan_Bajan : 03-12-06 u 15:24. | ||
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Što sad kada me ostavio? Citat:
Probaj do nekog njegovog frenda doć, pitat ga da li zna kaj je bilo ali računaj s tim da će mu on vjerojatno reć... pa onda i nabaci to što on želi čuti... Sličan slučaj je i kod mene... Heh.. ljubomora, ta prokleta ljubomora... ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Što sad kada me ostavio? Ma vjerovatno je samo bio nadrkan zbog nečega drugog pa je to izbacio na ovaj način. Pričekaj do sutra pa ako te on ne nazove zovi ti i ne daj da ti prekine dok ne riješite. A ako je uporan razmisli jeli želiš biti sa nekim tko je stalno ljubomoran?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: prekid |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:03.