| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Što ste odbili napraviti ? u Društvo forumu; E ovo je pravo pitanje i bolje nego sva ona tipa jeste li ovo jeste li ono, pitanje isto važ... |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | Što ste odbili napraviti ? E ovo je pravo pitanje i bolje nego sva ona tipa jeste li ovo jeste li ono, pitanje isto važi i za cure i dečke, jeste li odbili nešto od suprotnog spola da vam je predložio u krevetu ?? Mada me više zanimaju muški odgovori, i da li opravdano nosimo epitet "svinje", jer ne biramo i ne razmišljamo po pitanju sexa svojom glavom.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste odbili napraviti ? Ništa još nisam odbila. To je možda zato jer nisam dobila neki uvrnuto-nastrani prijedlog..... Definitivno bi odbila sado-mazo sex, sranje, pišanje po partneru ili po meni, orgije, .......ali kao što rekoh, još nisam imala razloga nešto odbiti.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste odbili napraviti ? Ma jedna ženska koju san kara tila je da se popišan po njoj i ja nisan tia malo mi je to grezo da san joj to dopustia onda bi jednog dana tražila scat a to nije kulera...
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste odbili napraviti ? pa ne moraš....tko te tjera?
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: odbijanje |
« koliko vam je dugo trebalo da nakon duge veze(braka),opet imate normalnu vezu i sex
|
doniranje sperme u kini »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:16.