mockati i tockati.sta on oce????
Raspravljate o temi što on uopce hoce? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; ugll...prekinila sam s momkom,bila je to zajednicka odluka.iako mislim da je vise moja nego njegova.bili smo u vezi godinu i ...
mockati i tockati.sta on oce????
Dopuzati natrag
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
svi oni hoće isto, samo te iskoriste dok njima paše a kasnije ko te jebe. Vjerojatno ti hoće bit prijatelj s povlasticama
people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same...
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu
zaboravih nadodati: radi ševe, no to su ti već rekli![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Htjel je i tebe i susjedu prasnut. Baš ste zločeste kaj ste dečka ostavile na suhom
Fuck your good intentions
Fuck your human rights
Fuck your finger in my face
This time I'm gonna bite
Mislim da hoce da ti malo puzas za njim.
mozda ste trebale drugi film gledati, dosadno bilo covjeku![]()
a jel baš nužno da ostanete prijatelji i budete u kontaktu?
čini mi se da imate totalno različito poimanje ovoga.
sve dok ćeš ti njemu dopuštati da se ovako ponaša prema tebi on će to činiti. lijepo su ti ljudi rekli što dečko želi od tebe.
sad je pitanje kakvi su tvoji osjećaji prema njemu i koliko na temelju njih može manipulirati sa tobom ili ne?
vidim da mu za sada jako dobro ide.![]()
Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije