| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Što vas odbija dok vam puši? Što vam najbolje odgovara? u Društvo forumu; Eto, pitanja su sama po sebi jasna...ali želim KONKRETNE odgovore, a ne zaobilaženje teme.... Zanima me što vas ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-07-07
Poruka: 14
![]() | Eto, pitanja su sama po sebi jasna...ali želim KONKRETNE odgovore, a ne zaobilaženje teme.... Zanima me što vas posebno može napaliti, od čega gubite glavu...a od čega bježite glavom bez obzira.... I još jedno pitanje..znači li da ako dečko treba dugo da svrši da ne uživa ili obratno?? Ili to uopće nema veze??? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas odbija dok vam puši? Što vam najbolje odgovara? Odbija me kad me grebe sa zubima ![]() Privlači me - cijela ta radnja
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Offline | Re: Što vas odbija dok vam puši? Što vam najbolje odgovara? Isto ![]() ...i mora biti puno vlage, sline...nevolim kad radi "na suho" ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas odbija dok vam puši? Što vam najbolje odgovara? Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas odbija dok vam puši? Što vam najbolje odgovara? A ona bi se mijenjala? Evo, damo curama da kažu što im se sviđa (ili ne) kad im 'uzvraćamo istom mjerom', a ne da samo raspravljamo o pušenju...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas odbija dok vam puši? Što vam najbolje odgovara? Osjećaj ponosa jer si poboljsala seksualnu kulturu medju clanovima foruma ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Offline | Re: Što vas odbija dok vam puši? Što vam najbolje odgovara?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas odbija dok vam puši? Što vam najbolje odgovara? Ja to ovako radim: prvo ga diram malo na raznorazne nježne načine, drkam nije dobar izraz jer jer je polagano i lijepo. Zatim ga malo ližem ali lagano i sa skoro opuštenim jezikom i to po glaviću ali "odispod prema gore" a istovremenmo ga držim s rukom. I moja glavica se mora micati onako nevino dok to radim... Onda krenem tj. nastavim s lizanjem ali od sve nižeg pa prema glaviću i već malo i sa strane. Sad je malo mokar ali ne puno. Zatim ga stavim u usta i polagano pušim ali još ne idem preduboko, s rukom samo držim. Onda sve dublje tako da se smoči još malo više. Tu i tamo maknem usta i samo prolazim s rukom gore dolje, ne prebrzo. Sad dolazi meni najdraži i mislim najvažniji dio, kad ga treba dobro nasliniti tako da sve curi s njega, to radim tako da ga oblizujem po cijeloj površini a kako sam tada već dosta napaljena, nije problem jer imam puno sline, a nekad je namjerno vadim još, ne pljujem, to mi je ljigi, već ju nježno raspoređujem... Sad ne pušim nego krenem s rukom kliziti po njemu i to brže nego prije, jeben osjećaj jer se kožica uopće ne pomiče nego ruka nesputano klizi zbog sline. I stalno dodajem sline. Onda stavim usta oko glavića tj. primim ga a ruka i dalje mora kliziti odozdo pa do usta, malo vrtim jezikom eventualno... Onda stavim i drugu ruku iznad prve i nastavim ga s obadvije obrađivati ali ne više drkajući već kao da ga mijesim, (može se usporediti sa cijeđenjem ručnika iako loše zvuči usporedba jer je ovo lijepo) a cijelo vrijeme mi je u istima i okružujem glavić jezikom ili ga ližem. Onda ga počnem pušiti bez ruku, cijelog stavim ako može... to se može brže raditi. Mislim da je općenito caka u tome da ne ide moja glava cijela gore-dolje već nekako kao da se više pomiče u predjelu brade. Ne mislim da se brada pomiče, već donji dio glave...u tom smjeru... ne znam jel razumijete. Isto tako, kad pušim, većinom mi je jezik na donjim zubima iako nekad i samo usnama to radim. Dok ga ližem, izbacim malo vilicu, to je seksi... E da, i cijelo vrijeme stenjem, ne mogu si pomoći... I kad se dosta sve ubrza, onda dolazi dio kad je njemu najljepše. Ja ga držim u tom trenutku i gledam zaljubljeno a naslanjam usta malo na njega i nekad jezik, možete malo i popapati koja voli... Pitanje za dečke: što s jajcima? Jel vas to škaklja? Kako volite da se njih liže/ljubi/dira? Zadnji Uredio greta12 : 18-07-07 u 11:19. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobro, lose, pusenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:24.

Evo, damo curama da kažu što im se sviđa (ili ne) kad im 'uzvraćamo istom mjerom', a ne da samo raspravljamo o pušenju...