Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Što vas odbija dok vam puši? Što vam najbolje odgovara? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp E nećeš me ulovit na tu foru da ti otkrijem svoju tajnu malog kuhara Ko puno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-07-07, 14:28   #31 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat
Re: Što vas odbija dok vam puši? Što vam najbolje odgovara?

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
E nećeš me ulovit na tu foru da ti otkrijem svoju tajnu malog kuhara

Ko puno priča malo radi
Ciaos radi itekako dobro...
Nadam se da si usvojila i ti koju od mojih ideja...
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 14:31   #32 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,908
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Auuuuu. Jebate čuk. Svaka čast. Ovo oko "slinjenja" budem pokušao provesti u praksi... Rep k'o kuća velik
a sta se tiče jajčeka - ofkors da paše, ali mora se puuuuuuno nježnije nego sa kiflom. Puno puno nježnije. Bilo kakve radnje meni pašu
Iskreno se nadam da je ovo boldano samo slučajno napisano tako kako je napisano...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 14:31   #33 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,331
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Vjerujem... ali ja sam naprednija ipak Predugačak mi je tekst... možda da si mi pokazala...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 14:33   #34 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Iskreno se nadam da je ovo boldano samo slučajno napisano tako kako je napisano...
Ha ha ha ha ha ha ha ha!!!
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 14:36   #35 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,070
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Joj fakat cudno zvuci.
Ne budem ja bio onaj koji ce to sprovađati u praksi nego cu ja biti predmet nad kojim ce se to sprovadjati
A gle ciaos kako me dočekala
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 17:58   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,433
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Kakav je ovo naslov teme. Pa bilo koji normalni frajer je zadovoljan samo ako mu ga puši pa je ovaj drugi dio odma nepotreban
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 18:14   #37 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Poruka: 193
Mateo-sb se izdvaja iz mase
Thumbs up Re: Što vas odbija dok vam puši? Što vam najbolje odgovara?

Svaka cast ciaosice!Mislim da je dosta dobro!Ajd konacno da je netko otvoren,iskren,prica o svemu bez prenemaganja,izvlacenja,bjezanja od teme! Koja je jebena svrha ovog foruma ako svi sute,sprdaju se hrabrima koji bar nesto progovore!Tak i tak je malo vjerojatno da ce se netko odavde upoznati!
Malo je dobrih pusacica,cure su lijene i ne trude se!Stvorilo se misljenje da su one lijepe,njezne,da nista ne moraju,da decki moraju sve,trudit se,tako i u sexu,da oni moraju priustit joj dobar sex,a one samo leci,opustiti se i uzivati!Ak je los sex decko je uvjek kriv,i tako,bla,bla...I onda se cude kad decko potrazi drugu i ispuca nagomilane frustracije,nadoknadi sve sto mu fali kod cure u sexu!To isto cure naprave kad je decko los,odu kod boljeg jebaca!Kako jadno!Zato ucite,trudite se,usavrsavajte se! Odbija me kad cura bjezi od toga,ili nece bar probati,a ak si pocela napravi to kako treba,obicno se svaka pravi neiskusna,da nezna,a svaka je probala,imala decka koji je insistirao da mu pusi,morala je nauciti kad-tad! Pa to je i prvo sto nauce kad su mlade,experimentiraju i boje se primiti mrcinu u sebe!Al sta ces,moras bit strpljiv i kad-tad ce to napraviti! Onda se iznenadis kako to dobro radi,a ustvari tada ispadne glupa sto je glumila! Ak i nezna nek se potrudi malo bolje!Za dobar sex moraju oboje biti otvoreni,nema srama,treba biti lud i otkacen! Jajca mnoge zapostave,steta,jako su osjetljiva! A to kad decko treba puno da svrsi,pa nije uvijek tako napaljen i pun,opusten da ce brzo okinuti!Jos kad popijes,manje si napaljen,i tad mozes dulje!I da neugodno je kad ga grebe zubima! Bolje kad je sve to njezno a brzo,to sto je ciaosica navela,uz povremeno lizanje glavicha,on je najosjetljiviji uz jajca! I pali kad gledas dok to cura radi,i to je bitno,jako pali!Neke ga i progutaju par puta!A to stenjanje dok to radis ciaosice,hm,prava si!
Mateo-sb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 18:18   #38 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,331
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Mateo-sb Pogledaj Poruke
Koja je jebena svrha ovog foruma ako svi sute,sprdaju se hrabrima koji bar nesto progovore!Tak i tak je malo vjerojatno da ce se netko odavde upoznati!
Meni još malo pa će cijela obitelj surfat ovim forumom, pa mi je malo degutantno pričat o tome u detalje... neukusno u najmanju ruku.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 18:30   #39 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,070
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Mateo-sb Pogledaj Poruke
Svaka cast ciaosice!Mislim da je dosta dobro!Ajd konacno da je netko otvoren,iskren,prica o svemu bez prenemaganja,izvlacenja,bjezanja od teme! Koja je jebena svrha ovog foruma ako svi sute,sprdaju se hrabrima koji bar nesto progovore!Tak i tak je malo vjerojatno da ce se netko odavde upoznati!
Malo je dobrih pusacica,cure su lijene i ne trude se!Stvorilo se misljenje da su one lijepe,njezne,da nista ne moraju,da decki moraju sve,trudit se,tako i u sexu,da oni moraju priustit joj dobar sex,a one samo leci,opustiti se i uzivati!Ak je los sex decko je uvjek kriv,i tako,bla,bla...I onda se cude kad decko potrazi drugu i ispuca nagomilane frustracije,nadoknadi sve sto mu fali kod cure u sexu!To isto cure naprave kad je decko los,odu kod boljeg jebaca!Kako jadno!Zato ucite,trudite se,usavrsavajte se! Odbija me kad cura bjezi od toga,ili nece bar probati,a ak si pocela napravi to kako treba,obicno se svaka pravi neiskusna,da nezna,a svaka je probala,imala decka koji je insistirao da mu pusi,morala je nauciti kad-tad! Pa to je i prvo sto nauce kad su mlade,experimentiraju i boje se primiti mrcinu u sebe!Al sta ces,moras bit strpljiv i kad-tad ce to napraviti! Onda se iznenadis kako to dobro radi,a ustvari tada ispadne glupa sto je glumila! Ak i nezna nek se potrudi malo bolje!Za dobar sex moraju oboje biti otvoreni,nema srama,treba biti lud i otkacen! Jajca mnoge zapostave,steta,jako su osjetljiva! A to kad decko treba puno da svrsi,pa nije uvijek tako napaljen i pun,opusten da ce brzo okinuti!Jos kad popijes,manje si napaljen,i tad mozes dulje!I da neugodno je kad ga grebe zubima! Bolje kad je sve to njezno a brzo,to sto je ciaosica navela,uz povremeno lizanje glavicha,on je najosjetljiviji uz jajca! I pali kad gledas dok to cura radi,i to je bitno,jako pali!Neke ga i progutaju par puta!A to stenjanje dok to radis ciaosice,hm,prava si!
I za kraj:
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...

Zadnji Uredio Oggy : 18-07-07 u 18:33.
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 18:46   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Poruka: 193
Mateo-sb se izdvaja iz mase

Ok,razumijem!Ja sam takav,volim sve iskreno,otvoreno!Mi decki inace o tome pricamo otvoreno,kod mene je tako i na poslu,mnogi o sexu pricaju otvoreno,sto vole!Mnogi tu i mute,dodaju malo previse!I to nije lose cuti,makar i medju deckima cuti nesto novo,probati,poboljsati svoj sexualni zivot! Pa i cure o tom pricaju! Bas puno i ne pricam o tome,al jedino sigurno nevolim pricati sto sam s kojom radio!Mislim da cura ak ti je pruzila nesto,ako ti je bilo lijepo s njom,zasluzuje da ju stitis!Trebas joj bit zahvalan sto ti je pruzila uzitak!Nemora netko znati sto ste vas dvoje radili!To ostaje izmedju vas dvoje! Tako da nikad nisam imenovao curu i sto sam s kojom radio!To je jadno,pokvareno i bezobrazno,nisko! Tako sam uspio ponesto i snimiti,i naravno da je to ostalo izmedju nas dvoje!Sve je stvar dogovora!I nepada mi napamet da to objavim na net-u,pokazujem nekom i slicno!Nema te sile,nema toga tko bi me nagovorio!Toga su i svjesne te koje su mi i dozvolile!Takvo povjerenje trebas steci! Mada s nekima nisam vise ni u dobrim odnosima,sve to ostaje medju nama!
Wampice,skuzio sam da imas veliku ulogu ovdje,da te neki i poznaju,bar tvoji suradnici,i potpuno te razumijem!Jako sam otvoren,mada bih jako volio upoznati nekog odavde!Zasto i ne?Jer nisam nista drukciji od ostalih,isto svi mislimo,volimo,radimo,samo netko je izabrao sutnju!I to je to!Pozdrav!
Mateo-sb je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dobro, lose, pusenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114