| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi što vas odbija, a što vas jako pali kod cura u Društvo forumu; Mrzim ufurane cure,zaljubljene u sebe i svoj izgled,i one nesigurne,neodlucne,koje ne znaju sto bi i s ... |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | Re: što vas odbija, a što vas jako pali kod cura Mrzim ufurane cure,zaljubljene u sebe i svoj izgled,i one nesigurne,neodlucne,koje ne znaju sto bi i s kim bi!Volim odlucne cure koje znaju sto zele u zivotu,i iskrene,a izgled,hm,nije bitno da mora bit presavrsen ali bitno kakvo cura ima drzanje!I njjljepsi izgled i dobru odjecu treba znati nositi!Volim opustene cure tj. one koje se ponasaju i drze normalno,opusteno!Kao i sve decke pali me dobra guza i sise,nogice,ne mora bit sve presavrseno,nije uvjet i ne moze sve na njoj bit savrseno ali okrenut cu se naravno za nekim dobrim atributima!![]() |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,084
![]() | Re: što vas odbija, a što vas jako pali kod cura Citat:
![]() | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vas odbija, a što vas jako pali kod cura Citat:
![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | Re: što vas odbija, a što vas jako pali kod cura Citat:
Jebes prvi dojam,jebes spiku,mozda je decko imao los dan,mozda je umoran,mozda mu se previse svidjas pa ispada malo nesiguran,ne mora zbog toga biti los i ne mora ti biti poslije lose s njim,boze al ste glupe,zamarate se glupostima!!Jebes cure koje gledaju kakve decko cipele,obucu nosi,to mi izgleda pomalo sponzoraski! Trebas riskirati,provesti nesto malo vise vremena da ocijenis kakva je tko osoba i kako ce ti biti s njim,a ne nekog otpisati zbog jebenog prvog dojma,spike,cipela,tenisica ili parfema,stvarno ste smijesne!Parfem,cipele se mogu mijenjati po zelji poslije a osobu ne mozes lako promijeniti ako je papak ili ako nije dobar u dusi!Nikad ne gledate osobu nego neke beznacajne sitnice,zato i budete s nekim idiotima i patite i kajete se poslije kad je kasno!Neki decki jednostavno ne drze toliko do odijevanja,ne previse kao neke umisljene princeze sto drze do toga,ne mora zato biti losa osoba! To je ono,nadju se par pametnjakovicki u drustvu,komentiraju kako je tko odjeven,i sve ostalo komentiraju u vezi tog decka i ako se decko ne svidja svim njenim kolegicama,otpada iako ti se mozda i svidio!Jeste li vi kokosi ili imate svoju volju odlucivanja,svoje ja,riskirajte,probajte s nekim tko nije toliko savrsen i savrseno odjeven i nema neku spiku koja ce te oboriti s nogu i mozda jednom i budete zadovoljne,iznenedit ce te se!Ni nama deckima,koji imalo misle svojom glavom,nisu bitni jebeni odjevni predmeti na curi,ako je ona suplja u glavi i umisljena moze izgledati kao kraljica sve pada u vodu! Na takve gluposti koje su vama bitne nisam nikad obracao paznju,prosjecno se dotjeram i izgledam,ne volim se nicim isticati i ne zelim se mijenjati,a svaka kad je provela dosta vremena samnom i vidjela tko sam i koliko vrijedim zazalila je sto nije i prije zavrsila sa mnom!Pozdrav!![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vas odbija, a što vas jako pali kod cura [quote=Mateo-sb;463070] Jebes prvi dojam,jebes spiku,mozda je decko imao los dan,mozda je umoran,mozda mu se previse svidjas pa ispada malo nesiguran,ne mora zbog toga biti los i ne mora ti biti poslije lose s njim,boze al ste glupe,zamarate se glupostima!!Jebes cure koje gledaju kakve decko cipele,obucu nosi,to mi izgleda pomalo sponzoraski! ko prvo uopće nisam rekla da frajer mora bit u markama!!! i ne znam po čemu bi bilo sponzirski pogledat kakav je prvi dojam!??? ak je frajer neuredan, odbojan i na prvi pogled meni nezanimljiv... sorry al tak nekaj kod mene ne prolazi jer ne želim riskirat s ljudima koji me kao osobe ne privlače!! daj mi reci dal bi ti imao želju pobliže upoznat kao osobu curu koja ti se čini ko zadnja fufa: natapirana u dopičnjaku,nalarfana ko za cirkus ??da ne nabrajam dalje!! brijem da ne! ja nisam rekla da dečko mora bit izmarkiran, u picolovkama, al ono.. bilo bi poželjno da je uredan. ima sitnica na koje gledam i koje su mi važne a ovo kaj si reko da je osobu zapravo lako promjeniti ako nije papak to su mi gluposti jer ako nekoga zavolim ne želim ga mijenjati.. prihvatit ću svakakav stil makar bio daleko od mog idealnog al neke stvari u startu moraju štimat!!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vas odbija, a što vas jako pali kod cura Citat:
![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, jako, kod, odbija, pali, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:18.

Mrzim ufurane cure,zaljubljene u sebe i svoj izgled,i one nesigurne,neodlucne,koje ne znaju sto bi i s kim bi!Volim odlucne cure koje znaju sto zele u zivotu,i iskrene,a izgled,hm,nije bitno da mora bit presavrsen ali bitno kakvo cura ima drzanje!I njjljepsi izgled i dobru odjecu treba znati nositi!Volim opustene cure tj. one koje se ponasaju i drze normalno,opusteno!Kao i sve decke pali me dobra guza i sise,nogice,ne mora bit sve presavrseno,nije uvjet i ne moze sve na njoj bit savrseno ali okrenut cu se naravno za nekim dobrim atributima!