| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi što vas odbija, a što vas jako pali kod cura u Društvo forumu; Privlači me dobra guza a odbijaju me one neuredne i one cure štapovi (pre mršave) & cure daske... |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 43
![]() | Re: što vas odbija, a što vas jako pali kod cura privlače me lijepe usne, lice... poželjno je da je cura komunikativna, da zna razgovarati o svemu... naravno, ako ima super sise(ne prevelike od 2 do 4) ako joj je guza dobra to je isto velik plus... ne smije biti anoreksična, ne volim bahate i umišljene...
__________________ Audiant reges: Regnum regno non praescribit leges, neka nitko ne dira, u moj mali dio svemira! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vas odbija, a što vas jako pali kod cura Šjorčiću mali jedan, muci, muci, muci ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vas odbija, a što vas jako pali kod cura Privlači me dobra guza i dude......a odbija me miris znoja i smrad iz usta
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vas odbija, a što vas jako pali kod cura Privlači me dobro tijelo I faca, naročito noge i guzice, a odbija me kad smrde ili im smrdi iz usta! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković Zadnji Uredio hajduk1991 : 20-09-07 u 23:45. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vas odbija, a što vas jako pali kod cura hmmm...pali me kad želi pričat sa mnom, a odbija kad ne želi pričat sa mnom ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| charolastra | Re: što vas odbija, a što vas jako pali kod cura pali me dok me ne odbije, uvijek tim redom
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: što vas odbija, a što vas jako pali kod cura pali me kad mi se obrati...a izgled ni ne treba spominjat....to je ipak na prvom mjestu....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, jako, kod, odbija, pali, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:02.

a odbijaju me one neuredne i one cure štapovi (pre mršave) & cure daske 

Pali gume a ne dušu