| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Strastveni sex Vs. vođenje ljubavi? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Sex bez ljubavi ide, ali vođenje ljubavi bez ljubavi "vođenje ljubavi" i "izgubiti ... |
| | #51 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 54
![]() | Citat:
voditi ljubav...haha...da...termin je malo nekako...ali ni sexaati nije ono sto bolje opisuje! da...fali nam bolja riječ za to!! a da je smislimo? ![]() Citat:
![]() Zadnji Uredio daidza : 10-06-07 u 02:18. | ||
| | |
| | #52 (permalink) |
| V.I.P. Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Strastveni sex Vs. vođenje ljubavi? Kažeš, nevinost se gubi u duhu, srcu...dakle ako tamo nešto "gubiš", gubiš sebe? Ne znam za tebe ili za druge, ali ja nisam sebe izgubila ničim, a niti budem nadam se...
__________________ Princip je isti, sve su ostalo nijanse |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Strastveni sex Vs. vođenje ljubavi? Citat:
Ne znam da li si gladna, umorna, pospana, tužna, razočarana, velela ili opuštena. Ja vidim samo tvoju virtualnu sliku stvorenu na osnovu nekoliko postaova u svojoj glavi. To što vidim nisi uopće ti nego tvoja mentalna projekcija u mojoj sivoj kori.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 54
![]() | Re: Strastveni sex Vs. vođenje ljubavi? Citat:
| |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Strastveni sex Vs. vođenje ljubavi? Citat:
Da li je iznenađenje bilo pozitivno ili negativno?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| je l' bitno? Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Strastveni sex Vs. vođenje ljubavi? Citat:
![]() | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-06-07 Lokacija: Bakar Godina: 16
Poruka: 39
![]() | Re: Strastveni sex Vs. vođenje ljubavi?
__________________ Thug boy... Kad si tužan do boli i nitko te ne voli, ne daj dušu stock coli, ne daj stotku za još jednu votku nego reci jednom se živi i RASPALI PO PIVI!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubavi, sex, strastveni, vodjenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:52.