Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Strastveni sex Vs. vođenje ljubavi? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Sex bez ljubavi ide, ali vođenje ljubavi bez ljubavi "vođenje ljubavi" i "izgubiti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-06-07, 20:17   #51 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 54
*Lu* se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Sex bez ljubavi ide, ali vođenje ljubavi bez ljubavi

"vođenje ljubavi" i "izgubiti nevinost" su najgluplja dva termina koja postoje. Kam vodiš ljubav? Na ispašu, u šetnju...
Gubiš stvari, nevinost nije stvar...
nevinost nije pucanje himena!nevinost se gubi u duhu,srcu! sexala sam se ,sexam.... ali nevina sam! nisam prevarila i u svaki sex sam ulazila ja ,cijela ,punim srcem i dušom!
voditi ljubav...haha...da...termin je malo nekako...ali ni sexaati nije ono sto bolje opisuje! da...fali nam bolja riječ za to!! a da je smislimo?

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Mašta našem duhu daje krila, omogućuje nam da stvorimo ljepši svijet.
Internet je virtualna iluzija u kojoj nam mašta omogućuje da letimo i bez krila.
virtualno nije posve virtualno... jer ova TVOJA slova koja čitam tipkale su nečije ruke,TVOJE!a ovo što ti čitaš sad čitaoče sam napisala JA! i nisam *Lu*,imam ime,prste,lice,gladam ,dišeem,osjećam!

Zadnji Uredio daidza : 10-06-07 u 02:18.
*Lu* je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 20:36   #52 (permalink)
V.I.P.

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,400
dorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjeti
Re: Strastveni sex Vs. vođenje ljubavi?

Kažeš, nevinost se gubi u duhu, srcu...dakle ako tamo nešto "gubiš", gubiš sebe?
Ne znam za tebe ili za druge, ali ja nisam sebe izgubila ničim, a niti budem nadam se...
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 20:49   #53 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,645
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: *Lu* Pogledaj Poruke
virtualno nije posve virtualno... jer ova TVOJA slova koja čitam tipkale su nečije ruke,TVOJE!a ovo što ti čitaš sad čitaoče sam napisala JA! i nisam *Lu*,imam ime,prste,lice,gladam ,dišeem,osjećam!
Osim tvog čistog duha, ja ne vidim ni ruke, ni lice, ni osmjeh, ni oči.
Ne znam da li si gladna, umorna, pospana, tužna, razočarana, velela ili opuštena.
Ja vidim samo tvoju virtualnu sliku stvorenu na osnovu nekoliko postaova u svojoj glavi.
To što vidim nisi uopće ti nego tvoja mentalna projekcija u mojoj sivoj kori.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 00:55   #54 (permalink)
Regularni forumas

*Lu* se izdvaja iz mase

Citat:
Osim tvog čistog duha, ja ne vidim ni ruke, ni lice, ni osmjeh, ni oči.
Ne znam da li si gladna, umorna, pospana, tužna, razočarana, velela ili opuštena.
Ja vidim samo tvoju virtualnu sliku stvorenu na osnovu nekoliko postaova u svojoj glavi.
To što vidim nisi uopće ti nego tvoja mentalna projekcija u mojoj sivoj kori.
ista stvar kao s dvoje ljudi koji se tek upoznaju u real!! da me znas duze po postovima bi znao sve!
*Lu* je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 01:55   #55 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: *Lu* Pogledaj Poruke
ista stvar kao s dvoje ljudi koji se tek upoznaju u real!! da me znas duze po postovima bi znao sve!
Koliko si ljudi u živo upoznala nakon toga što si stvorila svoju virtualnu sliku tih ljudi u svojoj glavi?
Da li je iznenađenje bilo pozitivno ili negativno?

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 02:03   #56 (permalink)
je l' bitno?

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,569
ševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Da i ja ovdje otvorim jednu temu.

Strastveni sex ili vođenje ljubavi?

Je li bolji strastveni sex sa skidanjem svih stvari u sekundi, pomalo agresivnosti, bacanjem na krevet, minimalnom predigrom... ILI vođenje ljubavi skroz romantično, ljubljenjem satima, milovanjem...?

Što vam je draže?
ne znam jel do proljeća ali zadnjih dana sam ko da me netko pustio s lanca tak da mi je trenutno u modi divljanje
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 02:13   #57 (permalink)
Nježni predator

Ja bi mogao probat strasno vodit ljubav!

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 02:16   #58 (permalink)
je l' bitno?

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,569
ševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosanševa ima na što biti ponosan

to je uvijek dobitna kombinacija!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 04:47   #59 (permalink)
Regularni forumas

*Lu* se izdvaja iz mase

Citat:
Koliko si ljudi u živo upoznala nakon toga što si stvorila svoju virtualnu sliku tih ljudi u svojoj glavi?
Da li je iznenađenje bilo pozitivno ili negativno?
nije bilo iznaneđenja!isti!moze se to!
*Lu* je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 09:57   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 16
Poruka: 39
Thug boy se izdvaja iz mase

Citat:
Ja bi mogao probat strasno vodit ljubav!
Pa bolje spojiti...

Kad si tužan do boli i nitko te ne voli, ne daj dušu stock coli, ne daj stotku za još jednu votku nego reci jednom se živi i RASPALI PO PIVI!!!
Thug boy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ljubavi, sex, strastveni, vodjenje

« poze | Ulet ? »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114