| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi susret s bivšim/bivšom? u Društvo forumu; e ovako, jutros sam iša u poštu, i sritnem bivšu sa kojom sa bija godinu dana i ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | susret s bivšim/bivšom? e ovako, jutros sam iša u poštu, i sritnem bivšu sa kojom sa bija godinu dana i koja me škartala bez razloga (ili je imala razlog pa mi ga nije tila reći) bila je sa materom i tako, ja se otkinija, izgubija, zbunija, pa jedva da smo progovorili ja njoj: što ti? ona meni: ništa, platila neke račune. i svak svojim putem, ja nekako osta ka posran.... ne pada mi napamet išta petljati s njom, pošto sam u sritnoj vezi koju ću za 9 dana okruniti brakom, čekam i dite, ali jebemu, jednostavno sam se zbunija... da čujemo vaša iskustva ako ih imate... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | da nisi ti jos zaljubljen u tu bivsu???hmmmm... ja kad vidim svoje bivse, sasvim normalno, bok bok, sta ima, popricat par minuta i svako svojim putem. A sad da sam jos zaljubljen u jednu od njih, ko zna, mozda bi i ja osto posran ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ja sam prekinuo sa bivsom prosle godine u 9. mjesecu i ostali smo u dobrim odnosima...nakon toga sam je vidio u 2. mjesecu ove godine i posevili smo se prilicno zestoko... eto, to je moje zadnje iskustvo...od tad je nisam vidio... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Citat:
![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-11-05 Lokacija: Pula
Poruka: 44
![]() | Ja imam iskustva sa bivsima i imam jedan dobar savijet. Ako ti se ukaze prilika potrosite se ali stavi kondom jer ne zelis sranja sa njom i izbaci si bilo kakve fantazije iz glave o tome da se mozete biti opet skupa. Ja sam probao dva puta ponovo sa bivsim curama i to ne funkcionira. Seks bude zesci i ludi nego prije ali ne mozes prosljakati nista vise od toga. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs imbivs om, susret |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:35.