| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi susret s bivšim/bivšom? u Društvo forumu; Nisi još. Da jesi već bi ti gledo da joj uvališ. I ni u kom slučaju ne spominji ženi susrete ... |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Nisi još. Da jesi već bi ti gledo da joj uvališ. I ni u kom slučaju ne spominji ženi susrete s bivšim curama, u bilo kojem kontekstu. Jer bi ti se moglo desit da imaš i bivšu ženu na taj način. Drž se ti žene. ![]()
__________________ Crna kao pakao, snažna kao smrt i slatka kao ljubav... One sick puppy. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-02-06 Godina: 27
Poruka: 35
![]() | Re: susret s bivšim/bivšom? iskreno samo s jedno bivsom susret mi je stvarao problem, svaki puta bi mi se odrezale noge kad bih je vidio. a s ostalima je uviej sve normalno, gotovo kao prijatelji. znaci li to da jos nesto osjecam za nju????????? |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: susret s bivšim/bivšom? Mislim da to što si se zbunio, nema veza s tim da nešto osjećaš prema njoj. Prije će bit da s obzirom da se niste dugo vidjeli, niste imali nekog kontakta, da te iznenadio taj susret. Posveti se ženi i nemoj previše razmišljat o ovome. ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: susret s bivšim/bivšom? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs imbivs om, susret |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:15.