| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi susret s bivšim/bivšom? u Društvo forumu; ... neznam, ja imam drugačiju teoriju napuštenoga i onoga koji napušta, ako govorimo o nekoj povredi. Mislim da viš... |
| | #31 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,404
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: susret s bivšim/bivšom? ... neznam, ja imam drugačiju teoriju napuštenoga i onoga koji napušta, ako govorimo o nekoj povredi. Mislim da više "pati" onaj koji odlazi jer je on taj koji je doživio razočarenje...
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: susret s bivšim/bivšom? Citat:
Uglavnom slažem se Silencom pati ona osoba koja je više emocijonalno vezana za ovu drugu...
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,404
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: susret s bivšim/bivšom? Po dobro sve je relativno, ponekada si jednostavno prisiljen otići, ona "točka vrelišta". Ili kukavičniji način da ti osoba kaže "prekini ti, meni je teško"...ili kako već ide taj slogan. Priznajem da nezvuči logično, ali ponekada je zaista tako... samo moje mišljenje.
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Outter space Godina: 22
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: susret s bivšim/bivšom? S nekim sam bivšim dečkima ostala u dobrim odnosima (bok, kaj ima, kako na faxu, dobro izgledaš...) jer prekidi nisu bili problematični (nije bilo 3. osobe, nismo se svadili i nemamo burnu prošlost-jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i sve 5) , s nekima baš i nisam... Neki jednostavno ne zaslužuju više od pozdrava. Neki ne zaslužuju ni pozdrav, ali mama me dobro odgojila. Ako te neka osoba izigrava i tretira kao zadnje smeće, ne duguješ joj ništa osim pristojnog "bok".
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: susret s bivšim/bivšom? Citat:
Jedino ga moš zamrzit ili da ti se počme gadit, jer tanka je granica između ljubavi imržnje... | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: susret s bivšim/bivšom? Citat:
Sa svima sam ok, osim s jednim kojeg ni ne pozdravljam ....zaštekao mi odgoj![]() Zadnji Uredio vatra : 16-04-07 u 15:36. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs imbivs om, susret |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:09.

Ako te neka osoba izigrava i tretira kao zadnje smeće, ne duguješ joj ništa osim pristojnog "bok".
....zaštekao mi odgoj