Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi susret s bivšim/bivšom? u Društvo forumu; ... neznam, ja imam drugačiju teoriju napuštenoga i onoga koji napušta, ako govorimo o nekoj povredi. Mislim da viš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-04-07, 16:38   #31 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,404
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: susret s bivšim/bivšom?

... neznam, ja imam drugačiju teoriju napuštenoga i onoga koji napušta, ako govorimo o nekoj povredi. Mislim da više "pati" onaj koji odlazi jer je on taj koji je doživio razočarenje...
Odgovori sa citatom
Star 15-04-07, 16:43   #32 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,258
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Mislim da više "pati" onaj koji odlazi jer je on taj koji je doživio razočarenje...

ne slazem se s tim...
Odgovori sa citatom
Star 15-04-07, 16:46   #33 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
... neznam, ja imam drugačiju teoriju napuštenoga i onoga koji napušta, ako govorimo o nekoj povredi. Mislim da više "pati" onaj koji odlazi jer je on taj koji je doživio razočarenje...
nije mi baš jasna logika ovoga, ali ajde, tvoje mišljenje .... po meni više pati onaj ko se emocionalno vezao, barem po meni.

Zadnji Uredio silence : 15-04-07 u 17:07.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-07, 16:57   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Ni ja se baš ne bih složila s time. Ja sam uvijek bila ta koja je odlazila i nisam baš patila
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-07, 17:01   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,343
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
To sve zavisi o dređenoj situaciji...šta da je situacija obrnuta da osoba koja "daje nogu" čini to samo da bi se ona osječala lakše...tko tu više pati?
Uglavnom slažem se Silencom pati ona osoba koja je više emocijonalno vezana za ovu drugu...
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-07, 17:28   #36 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,404
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Po dobro sve je relativno, ponekada si jednostavno prisiljen otići, ona "točka vrelišta". Ili kukavičniji način da ti osoba kaže "prekini ti, meni je teško"...ili kako već ide taj slogan.
Priznajem da nezvuči logično, ali ponekada je zaista tako... samo moje mišljenje.
Odgovori sa citatom
Star 15-04-07, 19:20   #37 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 22
Poruka: 80
chocolate se izdvaja iz masechocolate se izdvaja iz mase

S nekim sam bivšim dečkima ostala u dobrim odnosima (bok, kaj ima, kako na faxu, dobro izgledaš...) jer prekidi nisu bili problematični (nije bilo 3. osobe, nismo se svadili i nemamo burnu prošlost-jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i sve 5) , s nekima baš i nisam...
Neki jednostavno ne zaslužuju više od pozdrava. Neki ne zaslužuju ni pozdrav, ali mama me dobro odgojila. Ako te neka osoba izigrava i tretira kao zadnje smeće, ne duguješ joj ništa osim pristojnog "bok".
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 15:26   #38 (permalink)
Banned

Poruka: 688
macic se izdvaja iz masemacic se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: chocolate Pogledaj Poruke
S nekim sam bivšim dečkima ostala u dobrim odnosima (bok, kaj ima, kako na faxu, dobro izgledaš...) jer prekidi nisu bili problematični (nije bilo 3. osobe, nismo se svadili i nemamo burnu prošlost-jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i sve 5) , s nekima baš i nisam...
Neki jednostavno ne zaslužuju više od pozdrava. Neki ne zaslužuju ni pozdrav, ali mama me dobro odgojila. Ako te neka osoba izigrava i tretira kao zadnje smeće, ne duguješ joj ništa osim pristojnog "bok".
Slušaj onaj kojeg nisi volila sa njim moš ostat prijatelj, ali onaj kojeg jesi, nikako, previše je emocija vezano uz to!
Jedino ga moš zamrzit ili da ti se počme gadit, jer tanka je granica između ljubavi imržnje...
macic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 15:29   #39 (permalink)
prof. Foruma

Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: chocolate Pogledaj Poruke

Sa svima sam ok, osim s jednim kojeg ni ne pozdravljam....zaštekao mi odgoj

Zadnji Uredio vatra : 16-04-07 u 15:36.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 15:46   #40 (permalink)
Banned

Poruka: 688
macic se izdvaja iz masemacic se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke

Sa svima sam ok, osim s jednim kojeg ni ne pozdravljam....zaštekao mi odgoj
Sigurno si toga jednog voljela ili je totalni debil...
macic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bivs imbivs om, susret

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113