| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi susret s bivšim/bivšom? u Društvo forumu; Cjenimo iskrenost! I okej je da tako netko razmišlja. Evo ja sa svojim bivšim ne bi mogla popiti ... |
| | #51 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: susret s bivšim/bivšom? Cjenimo iskrenost! I okej je da tako netko razmišlja. Evo ja sa svojim bivšim ne bi mogla popiti kavu, mislim da bi mu završila kava u faci čim bi ju konobar donjeo. Dok na primjer sa drugim bivšim bi mogla bez problema otići van, napit se i visiti mu na vratu, a znam da ne bi ništa bilo niti da bi se podbadali sa nekim dvosimslenim rečenicama. Da ne pričam o svađi. Sve ovisi o tome koliko ti je bilo stalo do nekoga s kim si bio i naravno koliko te taj netko povrijedio. A i općenito kakav stav imaš prema njemu/njoj.
__________________ 0-2 |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: susret s bivšim/bivšom? Citat:
I možda se nešto i može dogoditi! Kužim te ja u potpunosti,ni ja ne bi dečka pustila s bivšom na kavu samoga,ja bi otišla s njim! Mislim da nema niš skrivat pred menom ako je to samo prijateljska kava,pa što ak se ne poznajem s njom upoznat ću je! A ako mi kaže da ne mogu s njim,i stvarno ustraje u tome onda znam da ima nekih neriješenih stvari s tom određenom osobom,e pa nek me potraži kad sve riješi! Ja sam išla jednom s bivšim na kavu i on je reko da ima curu,ja u to vrijeme nisam imala dečka!I on je svo vrijeme dok smo sjedili na toj šugavoj kavi visio na mobitelu i pričao sa tom "curom"! Kad je meni več dopizdilo,i kad sam se več htjela ustat da odem,njemu je zazvonio mobitel,na uho dok je pričao sa svojom novom "curom"! Cijelo vrijeme se budala pravila da priča s nekim pokraj mene da me napravi ljubomornom,jad i bijeda! Najsmješnije na kraju je bilo to da ga je bila zvala mama,i tražila ga da joj kupi kruh na putu do doma! Pacjent! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: susret s bivšim/bivšom? Citat:
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: susret s bivšim/bivšom? hm... nebi mi bilo svejedno, ali ako mi kaže sa kim ide ne vidim problem. Bila bi ljubomorna, ali opet, ako mi kaže iskreno onda znači da se nemam kaj brinutu.
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Starter | Re: susret s bivšim/bivšom? a pazi ovo, ja i momak smo prekinili prije dva-tri tjedna, a skupa smo na faksu! jupiii! i ka, odlučimo ostat prijatelji, i to počne poprilično dobro funkcionirat, al on onda sve zasere i poljubi me, a onda mi se ko nešto ispričava jer me imao namjeru samo poljubit u obraz, al ne zna šta mu je došlo...neke izmotancije...onda sam skužila da frajer ne zna šta oće ni od sebe, a kamoli od mene i da mi je jedini izlaz prcat ga u zdrav mozak u istoj količini ka i on mene, a po mogućnosti i više! i sad funkcionira sve vrhunski!
__________________ Otkad tebe nema tu, sve je krenulo po zlu, i kojim god da putem probam uvijek vrtim se u krug... |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Starter | Re: susret s bivšim/bivšom? nismo u vezi. sad mu laganini pijem mozak kako god se snađem i kako god mi padne na pamet. sad smo ka ono prijatelji. majmun glupi.
__________________ Otkad tebe nema tu, sve je krenulo po zlu, i kojim god da putem probam uvijek vrtim se u krug... |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-05-07 Godina: 28
Poruka: 66
![]() | Re: susret s bivšim/bivšom? sreo bivsu prije 5.god u ZG-u...ona bila u zurbi, ja bio u zurbi... ja: "e bok!pa kako je?kaj ima?" u tom trenutku kada sam pitao kako je, primjetih trbuh na njoj as in trudna je ona nabaci smile, primi se za trbuh i kaze: "eto...vidis" ja sarkasticno: "jel moje?" ona odgovara smijehom i potapsa me po ramenu "zurim...idem do doktora", ja: "sretno!" and thats it... sve u svemu bio je super i lijep susret i iskreno cinila se full sretnom |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs imbivs om, susret |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:05.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!