Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi susret s bivšim/bivšom? u Društvo forumu; Cjenimo iskrenost! I okej je da tako netko razmišlja. Evo ja sa svojim bivšim ne bi mogla popiti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-05-07, 15:01   #51 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: susret s bivšim/bivšom?

Cjenimo iskrenost! I okej je da tako netko razmišlja.

Evo ja sa svojim bivšim ne bi mogla popiti kavu, mislim da bi mu završila kava u faci čim bi ju konobar donjeo.
Dok na primjer sa drugim bivšim bi mogla bez problema otići van, napit se i visiti mu na vratu, a znam da ne bi ništa bilo niti da bi se podbadali sa nekim dvosimslenim rečenicama. Da ne pričam o svađi.

Sve ovisi o tome koliko ti je bilo stalo do nekoga s kim si bio i naravno koliko te taj netko povrijedio. A i općenito kakav stav imaš prema njemu/njoj.
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 00:55   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,745
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
Pravi autor: bihe Pogledaj Poruke
Ja nekako imam problema vise sa ljubomorom, ne mogu podnijeti da mi cura ode s bivsim na kavu, ali ono ne mogu, popizdim u sekundi, znam da je to glupo ali ne mogu se u tom trenu kontrolirati. Jebemu,ali ful dugo su bili skupa prosli sve i da sad sjede skupa, ma ja sam lud. Ja bi da mu ni rodendan ne cestita, da ga zaboravi da je postojao. Kad procitam svoje rijeci zvuce tako DJETINJASTO da me sram ali jebemu tako mi je u glavi. Eto to je najiskrenije sto sam u zivotu rekao.
Pa normalno da se bojiš kad ti cura ode s bivšim na kavu,nikad ne znaš kakvi su osječaji ostali visjeti u zraku kad su prekinuli!
I možda se nešto i može dogoditi!

Kužim te ja u potpunosti,ni ja ne bi dečka pustila s bivšom na kavu samoga,ja bi otišla s njim!
Mislim da nema niš skrivat pred menom ako je to samo prijateljska kava,pa što ak se ne poznajem s njom upoznat ću je!
A ako mi kaže da ne mogu s njim,i stvarno ustraje u tome onda znam da ima nekih neriješenih stvari s tom određenom osobom,e pa nek me potraži kad sve riješi!

Ja sam išla jednom s bivšim na kavu i on je reko da ima curu,ja u to vrijeme nisam imala dečka!I on je svo vrijeme dok smo sjedili na toj šugavoj kavi visio na mobitelu i pričao sa tom "curom"!
Kad je meni več dopizdilo,i kad sam se več htjela ustat da odem,njemu je zazvonio mobitel,na uho dok je pričao sa svojom novom "curom"!

Cijelo vrijeme se budala pravila da priča s nekim pokraj mene da me napravi ljubomornom,jad i bijeda!

Najsmješnije na kraju je bilo to da ga je bila zvala mama,i tražila ga da joj kupi kruh na putu do doma!
Pacjent!
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 01:24   #53 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pa normalno da se bojiš kad ti cura ode s bivšim na kavu,nikad ne znaš kakvi su osječaji ostali visjeti u zraku kad su prekinuli!
I možda se nešto i može dogoditi!
Šta plašiš dečka
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 10:00   #54 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,210
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

hm... nebi mi bilo svejedno, ali ako mi kaže sa kim ide ne vidim problem. Bila bi ljubomorna, ali opet, ako mi kaže iskreno onda znači da se nemam kaj brinutu.
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 12:29   #55 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,745
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Šta plašiš dečka
Ne plašim,ja sam dobra!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 21:55   #56 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-05-07
Godina: 21
Poruka: 58
penelope se izdvaja iz masepenelope se izdvaja iz masepenelope se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku penelope

a pazi ovo, ja i momak smo prekinili prije dva-tri tjedna, a skupa smo na faksu! jupiii! i ka, odlučimo ostat prijatelji, i to počne poprilično dobro funkcionirat, al on onda sve zasere i poljubi me, a onda mi se ko nešto ispričava jer me imao namjeru samo poljubit u obraz, al ne zna šta mu je došlo...neke izmotancije...onda sam skužila da frajer ne zna šta oće ni od sebe, a kamoli od mene i da mi je jedini izlaz prcat ga u zdrav mozak u istoj količini ka i on mene, a po mogućnosti i više! i sad funkcionira sve vrhunski!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 22:21   #57 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,210
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
penelope;326128]a pazi ovo, ja i momak smo prekinili prije dva-tri tjedna, a skupa smo na faksu! jupiii! i ka, odlučimo ostat prijatelji, i to počne poprilično dobro funkcionirat, al on onda sve zasere i poljubi me, a onda mi se ko nešto ispričava jer me imao namjeru samo poljubit u obraz, al ne zna šta mu je došlo...neke izmotancije...onda sam skužila da frajer ne zna šta oće ni od sebe, a kamoli od mene i da mi je jedini izlaz prcat ga u zdrav mozak u istoj količini ka i on mene, a po mogućnosti i više! i sad funkcionira sve vrhunski![/
i ja sam to mislila na početku... nije dobro
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 22:22   #58 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: penelope Pogledaj Poruke
.onda sam skužila da frajer ne zna šta oće ni od sebe, a kamoli od mene i da mi je jedini izlaz prcat ga u zdrav mozak u istoj količini ka i on mene, a po mogućnosti i više! i sad funkcionira sve vrhunski!

Pa kako ga prcaš? U vezi ili izvan nje?
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 14:16   #59 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-05-07
Godina: 21
Poruka: 58
penelope se izdvaja iz masepenelope se izdvaja iz masepenelope se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku penelope

nismo u vezi. sad mu laganini pijem mozak kako god se snađem i kako god mi padne na pamet. sad smo ka ono prijatelji. majmun glupi.
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 04:26   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-05-07
Godina: 28
Poruka: 66
penam se izdvaja iz mase

sreo bivsu prije 5.god u ZG-u...ona bila u zurbi, ja bio u zurbi... ja: "e bok!pa kako je?kaj ima?" u tom trenutku kada sam pitao kako je, primjetih trbuh na njoj as in trudna je
ona nabaci smile, primi se za trbuh i kaze: "eto...vidis" ja sarkasticno: "jel moje?" ona odgovara smijehom i potapsa me po ramenu "zurim...idem do doktora", ja: "sretno!" and thats it... sve u svemu bio je super i lijep susret i iskreno cinila se full sretnom
penam je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bivs imbivs om, susret

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113