| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... u Društvo forumu; Pa osjecas se super zato sto znas da budis pozudu, to te cini zadovoljnom. To svatko radi, bez obzira na ... |
| | #101 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Pa osjecas se super zato sto znas da budis pozudu, to te cini zadovoljnom. To svatko radi, bez obzira na spol. Svatko se voli osjecati privlacno, samo svatko ima drugaciji izricaj. Ti mozda volis pokazivati stvar i osjecas se dobro tako jer znas da na taj nacin pobuđujes neke žudnje u osobama. Meni bi osobno bilo slađe da se za mnom okrecu dok sam normalno i pristojno odjevena. Tad bi znala da sam pojava.
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,579
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
![]() Ukoliko je devojka/zena privlacna, sexepilna, zrachi, 'pojava' je pa i vrecu da obuce, jer ima taj stil, hod, pogled, drzanje,....nesto sto omamljuje... A sa druge strane, i najveca rugoba moze biti 'pojava' ako se dovoljno skine...
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #106 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,088
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
Ja imam svoj stil oblačenja, kako sam već navela na početku ove teme.Dakle, to je moj stil, a ne razlog da u nekome izazivam požudu.U meni takva garderoba izaziva požudu, to mene napaljuje.Nije mi cilj da u nekome nešto izazivam, jer tako hodam u kući obučena. Jednostavno to volim. Ako je netko takav da bulji, buljiti će i da si zakopčana do grla i u glavi stvarati svoj film.Na poslu sam u kuti, pa mi se dešava isto. Uostalom, što znači prstojna odjeća, zar postoji nekakva definicija prostojnosti.Svatko se oblači i nosi ono u čemu se osjeća dobro, bilo to dekolte i minica ili hlače i košulja zakopčana do grla.
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #107 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
Zapravo redovito se razocaram kad vidim nekoga tko mi pilji u dekolte, to kod mene ne izaziva to da se osjecam pozeljno nego jeftino. Ali ja svoje sise ionako ne mogu sakriti. Citat:
Btw, koliko sam skuzila po tvojim postovima (negdje si napisala da radis sa ljudima, a tu da si u kuti) ti si lijecnica ili sestra, a svi znamo kako decki vole tete u uniformama medicinskih seka, a to su opet sasvim neke druge stvari...
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću | ||
| | |
| | #108 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,088
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
hehehe... što je za tebe pristojno, ne mora značiti i da je za mene..meni je sasvim uobičajeno obući kožne hlače i dekoltiranu majicu.. a što se tiče uniformiranih teta, pa valjda se ne pale na sve..valjda doza nekakve ženstvenosti mora postojati..a to sigurno nije izrast na glavi, ne manikirani nokti, bez šminke itd
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Ma moj problem i je to šta ja želim obuć dekolteić ili suknjicu ili sl., a ne želim poglede na sebi. To uglavnom završi tako da prije izlaska se pogledam u ogledalo, i onda idem van u nečemu totalno drugom, u čemu idem na faks i sl. Ne mogu ni ja sakrit svoje i više mi smetaju.A ja mislim da bi mnogima najviše laskalo da su zakopčani do grla, a svejedno ih se primjećuje. Ali ja jednostavno više ne mogu govorit o tome, jer se ne smatram zgodnom da bi se netko okrenuo za mnom dok sam u rebama i majici. Tako da se ugl slažemo i case ![]()
__________________ |
| | |
| | #110 (permalink) | ||
Meni kožne hlace nisu nepristojne One su meni pomalo vulgarne, i kako da kazem...staromodne? Citat:
Meni vise na pamet padaju kosati frajeri na motoru. Koji, naravno, nose kožne hlače.
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću | ||
| | |
![]() |
« imam problem!!!pomozite please
|
pitanje za zene. jel ga redovito primate ili cekate bolju priliku? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:42.

i više mi smetaju.