Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... u Društvo forumu; Pa osjecas se super zato sto znas da budis pozudu, to te cini zadovoljnom. To svatko radi, bez obzira na ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-04-08, 15:05   #101 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti
Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna...

Pa osjecas se super zato sto znas da budis pozudu, to te cini zadovoljnom. To svatko radi, bez obzira na spol. Svatko se voli osjecati privlacno, samo svatko ima drugaciji izricaj.
Ti mozda volis pokazivati stvar i osjecas se dobro tako jer znas da na taj nacin pobuđujes neke žudnje u osobama.
Meni bi osobno bilo slađe da se za mnom okrecu dok sam normalno i pristojno odjevena. Tad bi znala da sam pojava.
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 15:22   #102 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-08-07
Godina: 19
Poruka: 317
daai se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Tad bi znala da sam pojava.

Jesi
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 16:59   #103 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 446
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Citat:
Ti mozda volis pokazivati stvar i osjecas se dobro tako jer znas da na taj nacin pobuđujes neke žudnje u osobama.
Meni bi osobno bilo slađe da se za mnom okrecu dok sam normalno i pristojno odjevena. Tad bi znala da sam pojava.
A ti nikad onda nemaš dekolteić? I naravno da je svima slađe ovo drugo, ne izokreći riči
Star 12-04-08, 01:13   #104 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,473
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Svaka prava žena zna sve u svakom trenutku, hahaha...
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 09:09   #105 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,579
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:

Ukoliko je devojka/zena privlacna, sexepilna, zrachi, 'pojava' je pa i vrecu da obuce, jer ima taj stil, hod, pogled, drzanje,....nesto sto omamljuje...

A sa druge strane, i najveca rugoba moze biti 'pojava' ako se dovoljno skine...
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 09:33   #106 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,088
Ancksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznat

Citat:
Pa osjecas se super zato sto znas da budis pozudu, to te cini zadovoljnom. To svatko radi, bez obzira na spol. Svatko se voli osjecati privlacno, samo svatko ima drugaciji izricaj.
Ne!
Ja imam svoj stil oblačenja, kako sam već navela na početku ove teme.Dakle, to je moj stil, a ne razlog da u nekome izazivam požudu.U meni takva garderoba izaziva požudu, to mene napaljuje.Nije mi cilj da u nekome nešto izazivam, jer tako hodam u kući obučena. Jednostavno to volim.
Ako je netko takav da bulji, buljiti će i da si zakopčana do grla i u glavi stvarati svoj film.Na poslu sam u kuti, pa mi se dešava isto.
Uostalom, što znači prstojna odjeća, zar postoji nekakva definicija prostojnosti.Svatko se oblači i nosi ono u čemu se osjeća dobro, bilo to dekolte i minica ili hlače i košulja zakopčana do grla.

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 15:01   #107 (permalink)
obožava djevice

mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: bruna-13 Pogledaj Poruke
A ti nikad onda nemaš dekolteić? I naravno da je svima slađe ovo drugo, ne izokreći riči
Pa ti izokreces rijeci. Ja sam rekla da bi mi bilo draze, a ne da se za mnom okrecu kad sam zakopcana do grla. Nisam bas takva macka.
Zapravo redovito se razocaram kad vidim nekoga tko mi pilji u dekolte, to kod mene ne izaziva to da se osjecam pozeljno nego jeftino.
Ali ja svoje sise ionako ne mogu sakriti.

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun
Uostalom, što znači prstojna odjeća, zar postoji nekakva definicija prostojnosti.
Naravno da postoji. Samo se sve manje poštiva i onda nam se i događa da curice od 15 godina hodaju polugole.
Btw, koliko sam skuzila po tvojim postovima (negdje si napisala da radis sa ljudima, a tu da si u kuti) ti si lijecnica ili sestra, a svi znamo kako decki vole tete u uniformama medicinskih seka, a to su opet sasvim neke druge stvari...
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 15:05   #108 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,088
Ancksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznat

Citat:
Pa ti izokreces rijeci. Ja sam rekla da bi mi bilo draze, a ne da se za mnom okrecu kad sam zakopcana do grla. Nisam bas takva macka.
Zapravo redovito se razocaram kad vidim nekoga tko mi pilji u dekolte, to kod mene ne izaziva to da se osjecam pozeljno nego jeftino.
Ali ja svoje sise ionako ne mogu sakriti.

Naravno da postoji. Samo se sve manje poštiva i onda nam se i događa da curice od 15 godina hodaju polugole.
Btw, koliko sam skuzila po tvojim postovima (negdje si napisala da radis sa ljudima, a tu da si u kuti) ti si lijecnica ili sestra, a svi znamo kako decki vole tete u uniformama medicinskih seka, a to su opet sasvim neke druge stvari...

hehehe...
što je za tebe pristojno, ne mora značiti i da je za mene..meni je sasvim uobičajeno obući kožne hlače i dekoltiranu majicu..
a što se tiče uniformiranih teta, pa valjda se ne pale na sve..valjda doza nekakve ženstvenosti mora postojati..a to sigurno nije izrast na glavi, ne manikirani nokti, bez šminke itd

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 15:16   #109 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 446
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Ma moj problem i je to šta ja želim obuć dekolteić ili suknjicu ili sl., a ne želim poglede na sebi. To uglavnom završi tako da prije izlaska se pogledam u ogledalo, i onda idem van u nečemu totalno drugom, u čemu idem na faks i sl.
Ne mogu ni ja sakrit svoje i više mi smetaju.
A ja mislim da bi mnogima najviše laskalo da su zakopčani do grla, a svejedno ih se primjećuje. Ali ja jednostavno više ne mogu govorit o tome, jer se ne smatram zgodnom da bi se netko okrenuo za mnom dok sam u rebama i majici.
Tako da se ugl slažemo i case
Star 12-04-08, 15:37   #110 (permalink)
obožava djevice

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
što je za tebe pristojno, ne mora značiti i da je za mene..meni je sasvim uobičajeno obući kožne hlače i dekoltiranu majicu..
Ja sam vec odavno skuzila da smo ti i ja dva razlicita svijeta.
Meni kožne hlace nisu nepristojne One su meni pomalo vulgarne, i kako da kazem...staromodne?
Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
a što se tiče uniformiranih teta, pa valjda se ne pale na sve..valjda doza nekakve ženstvenosti mora postojati..a to sigurno nije izrast na glavi, ne manikirani nokti, bez šminke itd
Nakon ove prije rečenice u kojoj se spominju kožne hlace nikako mi ne paše te ženstvenost.
Meni vise na pamet padaju kosati frajeri na motoru. Koji, naravno, nose kožne hlače.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113