| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... u Društvo forumu; Morat ću se složiti s Mamom- meni je pojam kad žena uspije djelovati maksimalno ženstveno, i čak izazovno, a ... |
| | #111 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Morat ću se složiti s Mamom- meni je pojam kad žena uspije djelovati maksimalno ženstveno, i čak izazovno, a da pokaže što manje... Onda znaš i da je prava cura/žena, a i da ima stila. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #112 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
Kožne hlače, korzeti isl. od kože, je moj fetiš i koža je uvijek u modi.. To je itekako ženstveno..Najviše volim kad skinem na kacigu na benzinskoj, očekuju muškarca a kad ono duga kosa i sise.hehehe ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bez obzira na stilove zakopčano do grla ili kad se vide cijele sise i pičkica kroz suknjicu poanta ja da se na ženi vidi u njezinom pogledu, u njezinom stavu, gardu......kako se taj dan obukla, kako se i koliko dobro osjeća u tome i kakve vibre spontano odašilje oko sebe. Izgleda mi dvolično kad neke žene kažu da su pogledi vulgarni, ovakvi ili onakvi uglavnom u negativnom smislu.....muški pogled god, biti primjećena, osjetiti na sebi.....samo što je onaj 'ko direktno gleda seljačina, a onaj iz prikrajka oka, decentno gospodin..?!
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... A valjda se vidi razlika između odmjerenog pogleda, eventualno nekog komplimenta, i ovog. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-02-08
Poruka: 70
![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Opet se slažem sa Ancks, žena neka fura to što joj paše. Ako su to kožne hlače, minić, dekolte, visoke štikle, samo da dobro izgleda. Ili ako se neka osjeća seksi u čizmama za njivu, neka izvoli. Iako ja više volim da malo izaziva hehe. |
| | |
| | #117 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
Mislim da bi ako se izaziva više moglo to činiti stavom, pokretima, riječima..Šta važi nekoj seljančuri da je armanijevoj dekoltiranoj haljini i manolicama, kad ne zna složiti jednu suvislu rečenicu..Zar to može nekome biti onda izazovno? Meni sigurno ne
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-08 Godina: 41
Poruka: 80
![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Odijelo ne cini covijeka. pustite neka se svatko odijeva po zelji, o ukusima se ne diskutira, pa ko voli nek' izvoli. Naslusao sam se prica na temu, debela je, pa zar ne vidi kako joj to stoji, ili pretjerala je, ili oblaci se ko teenage-rica a ima skoro 50, i td itd. Zasto se ljudi oblace? Zato da drugi ne vide njihovu golotinju, neko stavi na sebe vise krpa, neko manje, neko kupuje na placi neko u buticima, neko ima, a neko nema. Ako se palis, palis se na ono ispod pakiranja, a ne na markice, petice ili .... Dobra noga i dobra figura vidi se i u minici i u hlacama, sa i bez stikle. Divim se zenama sa mrsavom dvojkom koje setaju bez grudnjaka, jer ako nose grudnjak onda je u njemu sva sila push-up novotarija, ali ni njima nije za zamijeriti, jer im je tesko naci garderobu skrojenu za mrsavu dvojku. Mnogi vole vidjeti dekolte dok nije na njihovoj supruzi ili dijevojci. Tudje ocemo, svoje nedamo! Ja volim sve, nesto mi se svidja, a nesto ne. Haugh.
__________________ "Coitus ergo sum" ![]() I'm 2 sexy 4 my hair, that's why is not there. |
| | |
![]() |
« imam problem!!!pomozite please
|
pitanje za zene. jel ga redovito primate ili cekate bolju priliku? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:36.

One su meni pomalo vulgarne, i kako da kazem...staromodne?