Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... u Društvo forumu; Morat ću se složiti s Mamom- meni je pojam kad žena uspije djelovati maksimalno ženstveno, i čak izazovno, a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-04-08, 15:41   #111 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna...

Morat ću se složiti s Mamom- meni je pojam kad žena uspije djelovati maksimalno ženstveno, i čak izazovno, a da pokaže što manje... Onda znaš i da je prava cura/žena, a i da ima stila.
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 18:57   #112 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,898
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Ja sam vec odavno skuzila da smo ti i ja dva razlicita svijeta.
Meni kožne hlace nisu nepristojne One su meni pomalo vulgarne, i kako da kazem...staromodne?

Nakon ove prije rečenice u kojoj se spominju kožne hlace nikako mi ne paše te ženstvenost.
Meni vise na pamet padaju kosati frajeri na motoru. Koji, naravno, nose kožne hlače.
hehe..
Kožne hlače, korzeti isl. od kože, je moj fetiš i koža je uvijek u modi..
To je itekako ženstveno..Najviše volim kad skinem na kacigu na benzinskoj, očekuju muškarca a kad ono duga kosa i sise.hehehe

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 23:43   #113 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna...

Bez obzira na stilove zakopčano do grla ili kad se vide cijele sise i pičkica kroz suknjicu poanta ja da se na ženi vidi u njezinom pogledu, u njezinom stavu, gardu......kako se taj dan obukla, kako se i koliko dobro osjeća u tome i kakve vibre spontano odašilje oko sebe.

Izgleda mi dvolično kad neke žene kažu da su pogledi vulgarni, ovakvi ili onakvi uglavnom u negativnom smislu.....muški pogled god, biti primjećena, osjetiti na sebi.....samo što je onaj 'ko direktno gleda seljačina, a onaj iz prikrajka oka, decentno gospodin..?!
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 23:46   #114 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

A valjda se vidi razlika između odmjerenog pogleda, eventualno nekog komplimenta, i ovog.

Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 23:52   #115 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna...

.....ovo je za rep+
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 10:20   #116 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-02-08
Poruka: 70
ianonsus2 se izdvaja iz mase

Opet se slažem sa Ancks, žena neka fura to što joj paše. Ako su to kožne hlače, minić, dekolte, visoke štikle, samo da dobro izgleda. Ili ako se neka osjeća seksi u čizmama za njivu, neka izvoli. Iako ja više volim da malo izaziva hehe.
ianonsus2 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 12:30   #117 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,898
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: ianonsus2 Pogledaj Poruke
Opet se slažem sa Ancks, žena neka fura to što joj paše. Ako su to kožne hlače, minić, dekolte, visoke štikle, samo da dobro izgleda. Ili ako se neka osjeća seksi u čizmama za njivu, neka izvoli. Iako ja više volim da malo izaziva hehe.
Ne znam što znači izazivati?!Hodati u minici i dekloteu..
Mislim da bi ako se izaziva više moglo to činiti stavom, pokretima, riječima..Šta važi nekoj seljančuri da je armanijevoj dekoltiranoj haljini i manolicama, kad ne zna složiti jednu suvislu rečenicu..Zar to može nekome biti onda izazovno?
Meni sigurno ne

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 16:04   #118 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,134
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

...ali moze nekom seljacini!

svaka 'tica svome jatu!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 20:58   #119 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-08
Godina: 41
Poruka: 80
Blade051 se izdvaja iz mase

Odijelo ne cini covijeka. pustite neka se svatko odijeva po zelji, o ukusima se ne diskutira, pa ko voli nek' izvoli.
Naslusao sam se prica na temu, debela je, pa zar ne vidi kako joj to stoji, ili pretjerala je, ili oblaci se ko teenage-rica a ima skoro 50, i td itd.
Zasto se ljudi oblace? Zato da drugi ne vide njihovu golotinju, neko stavi na sebe vise krpa, neko manje, neko kupuje na placi neko u buticima, neko ima, a neko nema. Ako se palis, palis se na ono ispod pakiranja, a ne na markice, petice ili ....
Dobra noga i dobra figura vidi se i u minici i u hlacama, sa i bez stikle.
Divim se zenama sa mrsavom dvojkom koje setaju bez grudnjaka, jer ako nose grudnjak onda je u njemu sva sila push-up novotarija, ali ni njima nije za zamijeriti, jer im je tesko naci garderobu skrojenu za mrsavu dvojku.
Mnogi vole vidjeti dekolte dok nije na njihovoj supruzi ili dijevojci.
Tudje ocemo, svoje nedamo!
Ja volim sve, nesto mi se svidja, a nesto ne.
Haugh.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108